Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama DAMIANKA

Damianek liczy na Twój 1% PROSZE

Polecane posty

Gość Mama DAMIANKA

Damian czeka na 1% twojego podatku, dzięki któremu będzie mógł wyjechać na rehabilitację Fundacja Dzieciom Zdążyć z Pomocą KRS 0000037904 Damian Lackowski www.dzieciom.pl Mieszkamy na wsi. Chciałabym prosić o pomoc ludzi o wielkim sercu, aby zechcieli wyciągnąć rękę i wesprzeć mnie w leczeniu. Każda wpłacona na subkonto złotówka to ogromna pomoc i wsparcie, to krok naprzód i ogromna nadzieja na poprawę zdrowia. Błagam o każdą pomoc - materialną lub rzeczową. Dotychczas w miarę możliwości starałem się korzystać ze wszystkich możliwych form usprawniania, byłem leczony w Specjalistycznym Szpitalu Kompleksowej Rehabilitacji i Ortopedii Dziecięcej "Górka" w Busku Zdroju, Ośrodku Rehabilitacji i Hipoterapii "MAGDALENKA" w Wiatrowie , Ośrodku Leczniczo-Wypoczynkowym w Polańczyku oraz Ośrodku rehabilitacji ,,ANASTAZJA w Mielnie. Po każdym pobycie można zauważyć dużą poprawę. Bardzo dobrze odbieram zmianę klimatu, co mobilizuje mnie do ćwiczeń i walki z własną chorobą. Obecnie jest możliwość wyjazdu na turnus rehabilitacyjny w ośrodkach w Polańczyku, Darłowie i Mielnie. Koszt każdego turnusu to ok. 4 000 -13 900 zł. Moja mama nie jest w stanie sama zebrać odpowiednich środków na turnus, rehabilitację i przystosowanie mieszkania do moich potrzeb, wiec zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Są duże szanse na poprawę stanu mojego zdrowia, a brak fachowej rehabilitacji ogranicza je. Każdego, kto zechciał by pomóc, proszę o wpłatę - nawet najmniejszą- na konto fundacji FUNDACJA DZIECIOM "ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ" UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA PEKAO SA I O/WARSZAWA 75 1240 1037 1111 0010 0957 3199 Z DOPISKIEM: DAROWIZNA NA LECZENIE I REHABILITACJĘ DAMIANA LACKOWSKIEGO

Gość Z myślą o ......
Myślę, że jak ktoś nie będzie miał już upatrzonej organizacji do oddania 1% to wpłaci.

Gość Mama DAMIANKA
Dziękuje dla Damianka liczy się każdy grosik jestem ogromnie wdzięczna za okazana pomoc

Gość hop hopsa
:)

Gość abraja to ja
umiesz liczyc licz na siebie :)

Gość Mama Damianka
Ktoś kto nie ma pojęcia co znaczy choroba nie powinien się wypowiadać . Życze by nikt nie musiał korzystać z pomocy innych ale życie jest długie więc życze powodzenia

Gość głowa do góry autorko
Mama Damianka - Nie bierz do siebie tych wypowiedzi. Tu rózni są ludzie, niektórzy tylko czekają aby skrytykować kogoś.

Gość Mama Damianka

Gość Mama Damianka
Dziękuję ja sie nie przejmuje bo to świadczy tylko o niedojrzałości . zawsze byli i beda takie półgłówki co nie maja pojecia o życiu . Pozdrawiam bardzo serdecznie

Gość on jest od dokuczania tu
ladaco to forumowy troll prosze go nie traktowac powaznie. on tak zawsze.

Gość mama damianka
Nie nie przejmuje się dziękuje Tacy tez są potrzebni jest ciekawiej

Gość on jest od dokuczania tu
dobrze, ze nie bierzesz tego do siebie. 🌻

Gość mama Damianka
Nie życie nauczyło mnie by być twardą na tego typu docinki .

Gość uu p p

Gość uu pp

Gość u p p

Gość Mama Damianka
Niestety na razie aukcje są zawieszone bo nie mam czasu by zająć sie wysyłka . zbyt dużo czasu spędzam z damiankiem poza domem i nie cciała bym nadużyc zaufania kupujacych . Ale juz niebawem aukcje będa nadal