Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A wiec

Aqua slim

Polecane posty

Gość A wiec

kupilam sobie te saszetki i od paru dni pije.Z tym,ze wlewam do soku marchwiowego itd bo z woda mi nie podchodzi :(.Przy pierwszej saszetce nie mialam juz napadow na slodycze itd i bylo super.Szkoda tylko,ze do 12 godz trzeba wypic.Takze dopiero po powrocie z pracy zaczynam pic.Czytalam,ze nalezy pic przez caly dzien niestety ja spijam w 3-4 godziny.I musze powiedziec,ze pozniej by sie cos zjadlo ale juz wtedy nadchodzi godzina spania wiec nie daje sie skusic ;) Chetnie poczytam opinie osob ktorzy takze skorzystali z tego specyfiku ;)

Gość dfhbgfjhk
Z sokiem? To nie ma sensu. Aqua slim działa głównie na zasadzie że wypijasz te 1,5 litra wody dziennie ( oczywiście zawiera jakieś tam wspomagacze, ale przedewszystkim chodzi o wypicie takiej ilości wody) mieszasz z sokiem, prawdziwym czy z kartonu? Wypijając litr takiego soku nabijasz sobie ponad 400 kcal! obecność specyfiku nie ma więksego znaczenia

Gość akacja z nadwaga
ja pije od tygodnia, do tego dieta. mam wrazenie, ze faktycznie troche hamuje napady glodu. ja rozpuszczam w 1,5l wody i pije przez caly dzien na zmiane z innymi napojami. tez nie wiem czy rozpuszczanie w soku przyniesie jakies efekty.

Gość blabliczkaa
rozpuszczanie w soku jest szczytem głupoty

Gość A wiec
Przemoglam sie i od wczoraj pije z woda.Jak nie przynosiloby by zadnych efektow to nie ma sensu,jedynie,ze oprocz tego szklanke takiego soku.A pilam z fortuny badz hortexu...

Gość A wiec
Zmieszalam z kropla beskidu i musze powiedziec,ze jest calkiem znosna.Od dzisiaj bede pila z woda :) Ja w ciagu 2 dni zauwazylam,ze wieczorami nie mam juz takich napadow na jedzenie.Boje sie tylko co to bedzie gdy zrobie sobie np jednodniowa przerwe...

Gość elissss
co to jest tak w ogóle i ile stoi

Gość Do borsuka
Nie czepiaj sie koles szczegolow!!!!!!! ;)

Gość A wiec
Wlasnie!!!A mi bylo tak wygodniej.Co do nicku to mam jeden ale zadko go uzywam ;P

Gość A1988
oczywiscie ze mozna mieszac z sokiem :) tak jak jest napisane na stronie aquy slim. organizm nie rozdziela sobie tego na woda-sok-aqua tylko i tak jest wszystko razem, wiec chyba wg powyzszych stwierdzen nie mozna nic pic ani jesc tylko aque z woda i tylko wtedy dziala:P glupota. wazne zeby ten specyfik wypic i tyle :) pije aque od tygodnia z tymbarkiem, schudlam 3kg :)