Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kompletna idiotka

kompletna idiotka ze mine !!!!!!!

Polecane posty

Piszę tu poniewaz muszę sie wygadac i chce poznac waszą opinie na moj temat ;). Jestem w 9-letnim zwiazku ze wspanialym facetem, wiem ze chce byc z nim do koca zycia(wiem ze on rowniez tego chce) planujemy wspolnie zamieszkac za rok jak ukonczymy studia. Bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Jest jednak 1 wielke ALE. Mianowicie on mnie kompletnie nie podnieca. Nasze zycie sexualne to kompletna klapa! moze mnie piesic godzine a ja nic! Zupelnie mnie nie podnieca. Sadzilam ze jestem asexualna ale okazalo sie ze jednak nie:przekonalam sie o tym jak go zdradzilam i bylo naprawde extra, takiego sexu jeszcze nigdy nie mialam. Ogolnie rzecz biorąc zdradzam swojego faceta regularnie od jakiegos czasu. Teraz jestem tak jakby w 'rownoleglym' zwiazku z innym chlopakiem,ktory nic o moim nie wie.Sadzi ze nikogo nie mam. No i tak spotykamy sie od pewnego czasu(nie ukrywam ze jestem z nim tylko ze wzgledu na sex). Wiem ze teraz mnie zjedziecie, nie dziwie sie, ale ja inaczej nie potrafie, moj facet jest wspanialy, a ci ktorych spotykam i poznaje okazuja sie szujami , nic nie wartymi. Wiem ze zle robie zdradzajac go ale uwierzcie mi ze bardzo go kocham(ok wiem jak to brzmi ;p ) i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Rowniez nie odczuwam zadnyvch wyrzutow sumienia. Czy ktorass z was tez jest/byla w takiej sytuacji?

Gość gfdgd54
czyli walisz sie ze wszystkimi na prawo i lewo ?

nie, nie robie tgego na prawo i lewo. Nie jest tak ze ide na impreze i wyrywam faceta na sex, jesli do sexu dochodzi to najpierw poznaje ta osobe , spotykamy sie jakis czas, i dopierod po kilku spotkaniach uprawiamy sex . Az taka szmata zeby dawac przypadkowo to nie jestem. Aczkolwiek najbardziej sie dziwie tym ze nie mam zadnych wyrzutow sumienia, potrafie uprawiac sex z jednym a potem jechac do swojego faceta, i zachowuje sie jakby wszystko bylo w normie, jakbym nie robila niczego zlego, to jest dla mnie troche niepokojace :/

Gość o chryste panie /
nie wiem co powiedzieć :O

Gość wiesz co tobie powiem
gówno nas to obchodzi co ty robisz i z kim śpisz to twoje życie i twoja broszka, my mamy to głęboko w dupie

myslicieI999 ---- co racja to racja, powiem ci ze w pewntym sensie czuje ze wyswiadczam mu tylko przysluge kiedy go zdradzam, wiem ze to smiesznie brzmi, ale pamietam ze jak go nie zdradzalam to bylo miedzy nami bardzo zle - coagle klotnie ktore oczywiscie ja wywolywalam, ciagle bylam w zlym humeorze, za to jak zaczelam sypiac z innymi zaczelo byc miedzy nami bardzo dobrze. :) jestem bardziej wyrozumiala . Wiem ze on mnie kocha i nie chce mnie stracic , ja tez tego nie chce, wiec robiac to z innymi dostaje to czego chce. co do rzeczy ktore sie dzieja w lozku to tez jest diametralna roznica, ze swoim facetem nawet sexu oralnego nie uprawiamy a z innymi facetami moge to robic godzinami, zachowuje sie w lozku zupenie inaczej.

Nie niszczac zwiazku znalazlas niezly sposob na jego podtrzymanie :) W sumie zachowanie typowe dla faceta,ktory nie chcac niszczyc "wygodnego" ukladu,zapewnia sobie atrakcje na boku :D A idiotka poczujesz sie dopiero wtedy... jak sie czyms "sypniesz" i Twoj facet o wszystkim sie dowie :P Musisz baaaardzo uwazac :D

Gość MarinnaMarina
A co nas to obchodzi ze jestes dziwka i dajesz na prawo i lewo? Twoj facet to niezla ciota jest ja ci powiem

Gość Martyska
Rozumiem Cie .Swietny uklad.A moze kiedys spotkasz tego jedynego,ktorego pokochasz i z ktorym sex bedzie bajka.Powodzenia.

a czy ty wiesz ze zdradzasz ich obydwu ? ten drugi nic o pierwszym przeciez nie wie... a tak przy okazji to bediesz swjego faceta zdradzac do konca zycia? ...chociaz wiem....nie do końca, juz wiem do kiedy..

:D Jesli to tylko sex, hmmmm to sama nie wiem. Zle robisz ze zdradzasz, ale Cie troche rozumiem :D :D :D. Ale wiesz, skad wiesz , moze twoj sie kiedys dowie? I dopiero wtedy bedziesz zalowac . Ja na twoim miejscu bym przestala :D 'zdradzac' hah :D , i pogadala z facetem o sexie lol :D Jesli to sam sex, to nic zlego lol, ale kazdy wie ze zdrada jest zla, sama nie wiem co ci radzic :D lol . Pogadam ze swoim factetem, i nie zapominaj O PREZERWATYWACH, BO skad wiesz moze ktos z nich ma hiv albo chuj wi no i ciaza. Uzywaj gumek :D

Nie chodzi o to z kim śpisz, ile razy, czy Twój organizm tego potrzebuje czy nie i czy sie dobrze czujesz. Okłamałaś kogoś kogo podobno kochasz. To nie ma z miłością nic wspólnego. Dla mnie jesteś puszczalską szmatą dorabiającą filozofie do usprawiedliwienia swojego kurestwa.

ja osobiście nie wierze w to co czytam. Ty po pierwsze nie masz żadnych wyrzutów sumienia to w dodatku się tym szczycisz :o i ty śmiesz mówić,że go kochasz?że jest ok? że dzięki temu jest lepiej? dziewczyno otrząśnij się,ty go krzywdzisz,daj mu sobie ulozyc zycie z osobą,która zasługuje na niego. Tak mi szkoda tych ludzi,którzy są zdradzani przez osoby,które je rzekomo kochają :o szczyt chamstwa,pewnie Twój partner umarł by z bólu gdyby się o tym wszystkim dowiedział. Mam nadzieje,że robi Ci to samo,albo chociaż ktoś wyrobi Ci kiedyś ładną opinie. PS: racja,jestes kompletną idiotką.

kurwa,spoko,niech się puszcza z kim chce,niech się ten chłopak nie dowie,ale do cholery CZY WAM BY BYŁO MIŁO JAKBY KTOŚ BEZ WASZEJ WIEDZY W ZWIĄZKU W KTÓRYM Z WAMI JEST WAS TAK STRASZNIE OKŁAMYWAŁ? niech go rzuci,sex jest bardzo istotnym elementem w zyciu,skoro nie potrafila uszanowac tego,ze akurat to im nie wychodzi to na chuj się meczyc? co drugi koment niech go oszukuje niech korzysta z życia,pomyślcie o sobie,co byscie wy czuli ( a raczej nie czuli) :o

no ciekawe czy jej facet też oddzieli prawdziwe uczucia od zdrady :o widze,ze dla niektorych jest wszystko w porządku. Uprawiac sex z kims innym a pozniej sobie na lajcie wrocic do chlopaka,bo co tam,rozdzielila dwa uczucia. A sex to nie uczucie? Nie fascynacja ?

Gość to jest nic innego jak
pieprzenie kotka za pomoca młotka za udany seks odpowiadają dwie osoby nie on czy ona :-D tylko smarkacze potrafią pisac takie androny, dorosle osoby wiedza doskonale co w trawie piszczy :-D

autorko a może pogadaj o seksie ze swoim facetem a nie udawaj że ci jest dobrze ;)

Gość 40 +
oczywiscie ze IDIOTKA jak mozna z kims byc mówic ze sie go kocha nad zycie i skakac na bok ???? Idzcie do seksuologa jak nie pomoze to odejdz od niego z godnoscia seks w 90 % jest wazny dla zwiazku obojga ludzi . Na to co robisz nie ma żadnych usprawiedliwień...... seksuolog i szczera rozmowa z partnerem ... trzymam kciuki :)

ludzie są naiwni jeśli myślą,że nic nigdy nie wyjdzie na światło dzienne a skoro byś go tak rzeczywiscie "kochala nad zycie" to napewno bys go nie krzywdzila i to wiedzac dobrze co robisz. o ile jestem w stanie zrozumiec jakis skok w bok po alkoholu o tyle Ciebie nigdy nie zrozumiem.

Gość EwaO
No jesteś KOMPLETNĄ IDIOTKĄ. Teraz tylko brakuje tego żebyś była w ciąży. I marzenia o wygodnym życiu przy boku ukochanego szybko się skończą, a zacznie się szara rzeczywistość. Nie wmawiaj nikomu że kochasz faceta jeśli go zdradzasz bo to niema sensu.

Gość Ja_22
Wez się poważnie zastanów co robisz, spotykasz sie z jakimś frajerem, śpisz z nim, on myśli, że nikogo nie masz...Poczekaj aż będzie chciał czegoś więcej, nie wiem jak wybrniesz z tej sytuacji... Brak wyrzutów sumienia świadczy chyba o tym, że go po prostu nie kochasz...

hahahaha i jeszcze myśli,że facet z którym się kocha nie dowie się ,że ona ma narzeczonego czy tam chłopaka. oj będzie wojna hahaha:D ej albo to prowokacja albo jesteś naprawde głupia :o

Gość Ja_22
Ja nie chce Cie martwić, ale prędzej czy później i tak wpadniesz. Kłamstwo ma krótkie nogi.

zazdroszcze jej w chuj :o nieznajomy czego mamy jej zazdroscic? nieudanego życia seksualnego,okłamywania partnera,twierdzenia,ze wszystko jest dobrze kiedy robi straszne rzeczy? kochanka? no czego?:D