Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emigrantka w krzakach

Co zmieniłabyś/ zmieniłbyś w swoim wygladzie?

Polecane posty

Nie uwazam sie za osobe brzydka ale jesli mozna by bylo to chcialabym skrocic swoje nogi bo sa za dlugie:P no i chcialabym przytyc co przychodzi mi z trudnoscia:O przy wzroscie 170 cm waze 55 kg:( Poza tym chcialabym zrobic korekte uszu bo mam troszke odstajace:P i chcialabym nosic rozmiar buta 37 a nie 40:) Troche tego jest....

Jedyne czego chcę to przytyć :)

Gość
skrocilabym twarz, wymienila nos i wyeliminowala cienie pod oczami. no i przemiane materii ;)

Ja to bym zmieniła w sobie wszystko..miałam być modelką ale tak mi się źle w życiu ułożyło że figura mi się poszła za przeproszeniem jebać :/

Wolałabym mieć normalny, a nie zadarty nos :P Poza tym chciałabym mieć bardzo gęste włosy i chciałabym mieć takie jasnozielone oczy zamiast moich niebiesko-zielonych ;)

emigrantka - mam prawie 160 wzrostu, ważę 40 kg (mniej więcej, waga się waha). Chciałabym ważyć 50 kg, chociaż korzystając z kalkulatora zawartości tłuszczu w organiźmie wyszło, że mam idealną wagę (nie wiem na ile taki kalkulator jest miarodajny). Chcę przytyć dla lepszego samopoczucia :)

Gość no niestety mam wielkie
kopyto - 40 marzę o 38 trochę za pełne biodra, ale nie otłuszczone - tylko taka budowa nie rzuca się w oczy ale mnie denerwują :P

to ja mam 172 i waze 55 i chcialabym schudnac z 2 kilo chociaz ludzie mysla ze waze 50:/ do tego zmienjszyc sobie stope i chyba byloby na tyle:P

Gość
emigrantka- to ze moj brzuch jest straszny, odkad pamietam mialam walki, nawet jak mialam niedowage, teraz mam w brzuchu prawie tyle samo co w biuscie, chociaz nosze s/xs :/

Gość tuhr5
Zwiększyłabym swój wzrost (Mam 16 lat i 153 cm wzrostu... :/), powiększyła piersi i zmieniła nos.