AnnMarie 0 Napisano Marzec 14, 2010 j.w. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojjjjjjjjo Napisano Marzec 14, 2010 wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ascha33 0 Napisano Marzec 14, 2010 zalezy jakie tabletki bierzesz? niektre bardziej pomagaja a niektre nie. Mi sie poprawilo po 1-2 miesiacach ale znacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naatalkaa Napisano Marzec 14, 2010 Po jakichś 4 miesiącach. Przed pigułkami przed okresem szczególnie miałam straszny wysyp, pryszcz na pryszczu. Czasem po słodyczach taka sama sytuacja. Pigułki biorę od 13 miesięcy w czasie tego czasu miałam pogorszenia cery, ale już nigdy podskórnych pryszczy, których nie da się wycisnąć zwykle do kilku małych wyprysków z ropą. Ale to na prawdę były bardzo sporadycznie. Przeważnie cera jest tak czyściutka, że widać jak się przyjrzeć tylko malutkie krosteczki gdzieniegdzie. Dla mnie to taki komfort, że jak ktoś nie miał problemów z cerą, to nie zrozumie jak to bardzo poprawia jakość życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrs. Naughty Sexy Psychiatrist 0 Napisano Marzec 14, 2010 po 3 - 4 miesiącach - Cilest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach