Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia9679

Chcę w końcu przeżyć orgazm!!!!!!

Polecane posty

Gość Karolcia9679

Jestem ze swoim mężczyzną już 5 lat, planujemy w lipcu ślub. Nigdy nie miałam z nim orgazmu. Problem jest raczej taki, że za szybko kończy (trwa to około 3minut). Kochamy się średnio dwa razy w tygodniu.Pamiętam, że raz byłam blisko ale on oczywiście nie wytrzymał. Wtedy myślałam, że go uduszę...Jeszcze mówiłam mu, żeby wytrzymał. Nic nie pomaga, gumki opóźniające wytrysk, alkohol, przerwy w stosunku.Nie jestem jego pierwszą dziewczyną, z innymi mógł to długo robić, a nawet miał problem z dojściem.Od niedawna zaczęłam się onanizować przy erotycznych filmach i tylko w taki sposób mogę przeżyć oragazm, z nim nie ma szans...Jak mu zasugerowałam, że to robię to pow, że żartuję bo to nie w moim stylu...

Gość Karolcia9679
Tylko ja mam taki problem....Dziewczyny co wy robicie, że macie orgazmy ????????

Gość tatatata
Wpadnij do mnie na pewno przeżyjesz nie jeden orgazm :). Wogóle współczuje Ci co to za sex bez orgazmu, ale porażka

Gość Karolcia9679
Jak mi robi minetkę to też nigdy nie miałam.

Gość Karolcia9679
Ale ja go kocham, no prostu tak musi być, że nie będę miała orgazmu i tyle. Może jestem oziębła...

Gość nic nie musi tak byc
bylam cztery lata z facetem nic nie czułam, zadnym sposobem do niczego mnie nie doprowadzil, dopieor jak odszedł poznalam prawdziwy seks, faceci szaleja za mna, mowia ze jestem w lozku rewelacyjna, a z tamtym nic totalnie nic .. milosc nie idzie w parze z seksem czesto

miłość z seksem nigdy nie idzie w ........ ale się zdarza .:D

Gość Karolcia9679
Bardzo bym chciała żeby to robił dłużej ostatnio nawet całej piosenki nie wytrzymał...Po prostu mi już ręcę opadają, płakać mi się chcę, robię się nerwowa...

Gość wyżyta
3 min to nędza. Róbcie to codziennie, nie będzie tak szybko dochodził.

Gość anka2526
Karolcia czy twój facet nie ma poczucia winy,że myśli tylko o sobie?!Jak szybo dochodzi to odrazu niech bryka raz jeszcze i tak non stop aż ty dojdziesz:)

Gość Karolcia9679
Ma i się tego wstydzi, twierdzi że miał wcześniej takich problemów.Przede mną miał dwie dziewczyny i mówił że miał ale problemy z dojściem. Widzę że się stara ale mu naprawdę nie wychodzi.

Gość edusk
Mi z moim jest dobrze ale nie tak bardzo d oorgazmu :)

kurde mam tak samo!!!! nigdy nie mialm orgazmu!!! cipka pierdzi czuje ogromny nacisk u dolu, ale zobawy ze moge sie zesrac robie wszystko by skonczyl..... masakra... pomocy

Gość anka2526
pewnie tak go pociągasz,ale nie więżę że po którymś razie z kolei dojdzie szybciej niż ty,no chyba że tobie już mine podniecenie i nie dostaniesz orgazmu

Gość czika.
Ohhh, współczuję wam dziewczyny. Ja faktycznie na początku naszej znojości tez miałam z tym problem. ale teraz, moj chłopiec potrafi wytrzymac dopoki mnie nie zaposkoi :) czasem mówię mu zeby się nie ruszał i ujeżdżam go do momentu aż eksplodujemy obydwoje... mmmrr..

Gość SKALAR@
Nie wierz mu - miał tak zawsze tylko jest mu głupio i tak się tłumaczy (przecież nie sprawdzisz).

Gość Karolcia9679
Właśnie w tej kwestii mu wierzę...i wiem że mówi prawdę.

Gość fokaaaaaaaaaa
najlepszy seks shop w internecie : www.dyskrecja.pl