Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaka

piosenka dla rodziców!!!!!

Polecane posty

Gość jakajaka

jak wybrać piosenkie dla rodziców?nie chce napewno piosenki Urszula Sipińska - "Cudownych rodziców mam" jak dla mnie jest koszmarnie oklepana.co innego doradzacie?

Gość jakajaka
piękna piosenka nawet trochę wzruszającą

Gość jakajaka
teżmiałam oczy pełne łez nie wiem czy wytrzymam na weselu przyniej i się nie poryczę bo mi to w sumie niewiele do tego tzreba :P

Gość jakajaka
też jest ładna i też wzruszająca ;)

Gość Ja polecam
Ryszard Rynkowski-Mamo brak mi słów

ja też poszukuje piosenki dla rodziców- dla mamy i taty. a w większości te piosenki odnoszą sie tylko do mamy.

Gość jakajaka
masz racje gienia duzo jest piosenek dla mamy jakby o tacie zapomnieli :(

Dziewczyny a jak zrobic takie podziękowanie jakos tak inaczej?? bez tej tradycyjnej pisenki i wogole najlepiej od razu przy blogoslawienstwie a nie przy wszytskich??? ja wiem ze bede strasznie plakala i to mnie przeraza za po podzeikowaniu dla rodzicow strace humor juz do konca uroczystosci i moi rodzice tez. Juz nawet nas prosili zebysmty tego nie robili bo wiedza ze bedzie im ciezko... I tak muyslalam zeby od razu po blogosławienstwie cos milego powiedziec i podziekowac...

Gość od nas
rodzice dostaną taką składankę różności: będzie tam m.in. "Przeżyłam z Tobą tyle lat", później jakieś inne a na koniec"gdy nie ma dzieci w domu" Kazika....Tez nie chciałam Cudownych rodziców bo dla mnie to niepotrzebny wyciskacz łez. A tak, każdy wie o co chodzi bez zbędnych łez;)

a jaka to składanka??? nie przesłałąbys mi jej na maila??? a moze jest na youtube.pl??? jak bys mogla to prosze o kontakt : noemiii@poczta.onet.pl

Gość jakajaka
Noemiii14 to nawet dopry pomysł odrazu przy błogosławieństwie,że teżsamana to nie wpadłam.

My oczywiście jeszcze jesteśmy w fazie zastanawiania się co i jak z tymi podziękowaniami burza mózgów wszechobecna:) i jak na razie jest opccja, że podziękujemy w domu, przed ślubem, kwiaty, jakis upominek chcemy sami zrobić z de'coupagu. A jeżeli na weselu to nie chcemy jakiegoś wyciskacza łez ale np.: Varius Manx ,,Małe szczęśca'' http://www.youtube.com/watch?v=8IdG0pwi3uA albo The Beatles http://www.youtube.com/watch?v=3QfEiDO9opg No i w trakcie piosenki wręczymy kwiatki i upominek. Musimy się jednak nad tym dokładnie zastanowić, bo T ma oboje rodziców, a ja mame, żeby to wypadło sensownie.

Gość niedługo wychodzę za mąż
Ja też poszukuje takiej piosenki z podziekowaniem dla rodziców.tylko zeby nie bylo jacy oni wspaniali itd.

My też wybraliśmy piosenkę zespołu Cliver Podziękowanie dla rodziców" o której pisała Czarna porzeczka*

Gość teresa kopytko
my mielismy "walc dla rodziców",na wrzucie go znajdziecie

Gość My mieliśmy jakiegoś
walczyka dla rodziców, można też poprosić orkiestrę aby zagrali jakiś hit z lat ich młodośći np coś Czerwonych Gitar, albo Anny Jantar. Naweselu koleżanki tak było, i rodzice byli zadowoleni, bo przypomniały im się lata młodośći.Zawsze to coś innego.

Gość trrra la la
kazik - wyjechali na wakacje :) ale trzeba miec odpowiednio wyluzowanych rodzicow

Gość Artis-Kam
Realizacja filmu wideo z uroczystości ślubnych. Posiadamy duże doświadczenie w realizacji takich uroczystości, a poza tym fantazję miłą atmosferę i potrzebne umiejętności. Fotografia - one zatrzymają ulotne wrażenia, kolory i uczucia. Wybieramy właściwe ujęcia, dobieramy muzykę i efekty specjalne. Oczywiście Państwo mają duży wpływ na tworzony film wideo - dostarczając ulubioną muzykę, zdjęcia z dzieciństwa i narzeczeństwa, opiniując nagrany materiał. ZAPRASZAMY !!! Państwo dla Nas My dla Państwa!!! Z Poważaniem Kamil Moćko Wideo- Kielce Tel.: 0 665 138 703 Artur Broniś Foto- Kielce Tel.: 0 722 003 100