Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naaatalia

POMÓŻCIE MI ;(((

Polecane posty

Gość naaatalia

Chłopak którego Kocham zostawił mnie... Wiem że on również czuje to samo... i dlatego nie wiem jak mam go odzyskac...

Gość PILNA potzreba ONA
taki niepewny siebie, że nie potrafi zawalczyć?

Gość naaatalia
Jakiś czas temu życzliwa osoba naopowiadała mu głupot że go zdradzam... itp. Jakiś czas nie byliśmy ze sobą... ale później wrócił do mnie... Chociaż bał się dlatego że jego wcześniejsza dziewczyna go zdradziła... Teraz bylismy ze sobą ale nie było już takjak kiedyś... Mówił że nie ufa mi...Ale mimo wszystko był ze mną... Minęło pół roku a jednak ten dystas został.. przez 1 plotkę...

Gość ojojojojoj
a zdradzilas ?Jaka rzeczywiscie jest prawda?

Gość naaatalia
Nie zdradziłam. To były głupie plotki zazdrosnej dziewczyny:( Mówił że mi wierzy... Po tym jak do siebe wróciliśmy... ale teraz już nie jest tak samo... Wcześniej zdradziła go dziewczyna na której bardzo mu zależało.. Teraz boi się... Nie jesteśmy ze sobą... chociaż wiem że chce tego... Nie wiem jak mam mu pomóc... Jak mam NAM pomóc...

Gość girl602
prosiłam go, błagałam... wrócił do mnie... Ale stał się taki obojętny:( Wiem że bardzo się boi, ale nie wiem jak mam mu pomóc..

Natalio bo tak się zastanawiam. Zdradziła go dziewczyna. Ok nie jest to łatwe ani przyjemne. Mówisz że Cię kocha, ale przypisuje Ci winy tamtej kobiety. Troszkę niepokojące.

Gość naaatalia
Tak, wiem... Tylko że jak usłyszał to wszystko od życzliwej to już nie wiedział co ma ze sobą zrobic...

Gość ojojojojoj
ja to bym nie robila nic.Dokladnie nic. Bo niby dlaczego masz udawadniac czy przepraszac, jak jestes niewinna. Nie masz zdrady na koncie, wiec nie w twoim interesie powinno byc zabieganie o niego. Jesli wierzy plotkom jakies dziewczyny, to nie ma za grosz do Ciebie zaufania. Byc moze, by tworzyc stabilny zwiazek, musi on pozbyc sie lekow z przeszlosci. On ma problem, nie Ty. Proponuje chwile poczekac, by poszedl po rozum do glowyi przeprosil Cie za bezpodstawne podejrzenia. Jesli nic sie nie zmieni z jego strony, postaralabym zapomniec tego pana.

Gość zuzuzuuzzu
po co byc z kims kto ci nie ufa i zamiast tobie wierzy jakims plotkom? Co ci po takim facecie?

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Od przeszlosci trzeba umiec sie odciac. Skoro facet wierzy plotkom a nie Tobie no to cos tu jest nie halo. Rozumiem gdyby mial jakies dowody, widzial Cie z kims. Ale tak uwierzyc na slowo "zyczliwej" kolezance? Skoro mu udowadnialas ze go nie zdradzilas i staralas sie zyskac jego zaufanie a on i tak odszedl no to nie wiem co bys miala jeszcze zrobic. Mnie by chyba szlag trafil i opieprzyla w koncu faceta ze nigdy nic mu zlego nie zrobilam (no chyba ze zrobilas),nie dalam powodu do podejrzen a on wierzy pierwszej lepszej plotce,ktora w dodatku jest nieprawdziwa.Powiedziec mozna wszystko..Jak on tak kazdej nieprzychylnej plotce na slow bedzie wierzyl to cos czarno to widze...

Współczuję.ciężka sprawa.spytaj czy z każda dziewczyna ktora bedzie a ktos plotkę puści bedzie zrywać.udowodnij mu jak sie da gdzie bylas wtedy kiedy ktos mowi ze zdradziłas Wytlumacz

Gość naaatalia
Powiedział mi... że boi się, że postąpie tak jak jego była...Nie wiem co mam zrobic żeby znów ufał mi tak jak kiedyś i aby było tak pięknie jak kiedyś...????

Gość naaatalia
A tym chłopakiem z którym go ponoc zdradziłam jest mój kolega z klasy... Widział mnie z nim gdy szliśmy razem na autobus... Bo akurat miał po drodze... Ten chłopak zarywał do mnie... ale ja kocham tego swojego i ten z klasy nie miał u mnie szans...

Natalio to dasz się poniżać, bić, wykorzystywać bo jakaś kobieta to suka co go zostawiła?? Moim zdaniem powinnaś domagać się przeprosin. Na kolanach. Z setką róż.

Niestety bywają partnerzy, którzy wolą słuchać życzliwych. Jeśli to taki typ, to będzie Ci ciężko, zawsze doszyje Ci jakąś łatkę, bo ktoś coś powiedział.

Gość naaatalia
On mnie widział z tym chłopakiem... i dlatego tak to wszysko sie potoczyło... Ja chciałabym aby znów mi ufał...

Gość ojojojojoj
to najlepiej schowaj sie do piwnicy ,iedz tam i z nikm sie nie kontaktuj, dbaj, by z nikm Cie nie spotkal. Dziewczyno, Ty czytasz choc to co piszesz? Czy zupelnie zatracilas rzeczywistosc? Haloo tu ziemia!!!!

Gość girl602
o