Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopakmajacydziewczyne

striptiz dla mojej kobiety..

Polecane posty

Witam zastanawiam się ostatnio nad zrobieniem dla mojej ukochanej striptizu:) ponieważ bardzo mnie o to prosiła ja odmówiłem bo wydaje mi się to dziwne ale w sumie skoro ona tego pragnie to chciałbym to dla niej zrobić i w związku z tym proszę o pomoc jak taki taniec wykonać utwór już bym miał myślę że dobry I'm your men Bogusława Lindy:)

Gość barbadoska2
Doradzam Zbigniewa Wodeckiego Pszczola Maja,ale obowiazkowo zaloz skrzydelka i czulki,mowie ci,to kobiety najbardziej podnieca

Gość barbadoska2
fajne sa tez utwory smerfnych hitow,no ale wtedy sie na niebiesko pomaluj;-) Najbardzije kreci mnie Gargamel,wiec taki nochal z brodawa sobie przyczep,albo papa smerf,noto wtedy dluga siwa broda i heja

nie no humoru to tylko ci pozazdrościć..

jest tutaj ktoś znający temat;)

I'm You man jest kurwa twoja niedymana mać Loenadra Cohena 🖐️ Idź do klubu go-go, obejrz jak się panienki gibają na rurce i będziesz wiedział co i jak.

Gość tylko w trakcie
tego tańca nie zapomnij sobie włożyć banana w dupę. To ją dopiero rozbawi i jednocześnie podnieci.

Wpisz na youtube: striptease lessons, tam powinien byc taki azjatycki filmik instruktazowy dla mezczyzn. Babka (gruba) pokazuje jak mamy sie ruszac i co robic, a co do muzyki to tez youtube jest bardzo pomocne :) "Muzyka do sexu", wystarczy. Pocwicz przed finalowym wystepem :D