Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie:):)

czy Apart jest drogą firmą?

Polecane posty

chodzi o zakup obrączek, koleżanka powiedziała, że za takie same obrączki w innym sklepie jubilerskim zapłacę dużo mniej. Czy to prawda ze Apart ma wysokie ceny?

ok podobne:) ale czy miała rację?

Gość tak tak i
tak

Gość kata7891
ceny są raczej porównywalne.. po prostu rozejrzyj sie gdzieniegdzie i będxziesz miała rozeznanie.. z reszta chyba na necie tez można sprawdzic ceny w Aparcie i Yes.. tak myśle..

no wlasnie apart jest jedyna firma na ktora zwrocilam uwage, pewnie dlatego ze maja wygodna i fajna strone internetowa, ale faktycznie moze warto sie rozejrzec tu i owdzie

uup

Gość Sway
w Aparcie jest tanio, też jesteśmy na etapie kupna i w małych miejskich jubilerach wg mnie ceny są wyższe niż tam i o wiele mniejszy wybór. Zdecydowaliśmy się na jeden model po czym oglądałam praktycznie identyczne obrączki u miejscowego jubilera, pani kiedy sprawdziła rozmiary rzuciła cenę 2200:D a w Apart 1600 niecałe:) Sama byłam w szoku:)

hmm wiem ze Kruk jest bardzo drogi dlatego nawet nie sprawdzam, a co z Yes? wybor nie za duzy ale za to ceny przyjazne:)

Gość gość
W Bydgoszczy ceny u małych jubilerów 170-250zl za gram próby 585. W aparcie ceny zaczynają się od 300zl za gram próby 585. Przy obrączkach nie liczy się cena za parę. Tylko ile ważą obrączki. Spróbujcie się w ogóle dowiedzieć ile będą ważyć obrączki.