Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ivka26

Czekam na Ciebie kochanie

Polecane posty

Spoko masz racje ,jestem tak zajarany życiem że nie uwieżycie. Jest nieźle będzie lepiej bo zawsze tak może być.

Na razie nie mam z kim eksperymentować...pozostaja mi fantazje..tez dobrze jak nic nie ma:)

Normalny ale zyciem trzeba być najaranym bo inaczej to gleba...dasz rade jestes juz duzy..

To ogrzej te pościell tym swoim ciepłem,wyturlaj sie..albo idz do sąsiada..

Mądrze piszesz tak trzymaj mi się podoba. Na tego którego czekasz życze abyś się doczekała jesteś tego warta, ale on to pewnie wie.

Widzisz normalny..wystarczy byc sobą..Ty tez jestes pociągający..daj fote a bedę Twoja:)

Te kolezanko ale ja tez często korzystam z wibra..i polecam wszystkim..bo jak sie chce o trzeba sobie ulżyć..chociażby miał być to naroznik kanapy(moja kolezanka tak robi,ociera sie o wszystko co napotka)..dobra

a tak wogóle Tajemnicza..masz fajny nick..podoba mi się..wyzywający ..

Iva no chwilę to trwało ale w końcu na siebie trafiliśmy :) powiedz jak mój nick Ci się podoba ?

Panie się rozkręcają zajebiście , najlepszy vibrator to ten prawdziwy tylko musi mieć pojęcie i wszystko bije na ryj, i jeszcze ten język który potrafi czynić cuda.

Wolałabym normalnego..bo napalony to kazdy facet a z normalnoscią u Was to rzadkosc...podobno.Jak walę błędy to sorry ale jestem po brovarze...

No tak ale najlepszy wibrator to ten o napędzie jądrowym ;) A koleżanka niech spróbuje z rogiem pralki ustawionej na wirowanie - mój dobrze wypoziomowany Indesit jest wprost niesamowity ;)

No ja mam Boscha..a wiesz Niemiec jest precyzyjny..musze se pojechać na tego roga..:)

Weź gorącą kąpiel w pianie, zapal świece, zrelaksuj się... Potem z pralką ale delikatnie, moja ma rogi z miękiego plastiku. A browarek pomaga :) tylko nie zaśnij w wannie.

Polak ? Mam odkurzacz zelmera moze mi pociągnie...matko co ja pisze ..wybaczcie mi wszyscy moja nieświadomośc...

Tomus a ja bym sobie go ogladnęła..tylko udzielisz mi instrukcji obsługi?