Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alex-andra

Pierwszy dzien w nowej pracy...

Polecane posty

Gość wernybora
i będzie sie cieszyć jak głupi do sera typu : zamiatam w banku gdzie są piękne marmury i panowie w garniturach mówią po "zagranicznemu " buhahahaha

Gość fofor
takie brednie jakie wypisujesz świadczą właśnie o braku poszanowanie pracy i ludzi

Gość fofor
pierwszy dzień w nowej pracy jest zawsze stresujący I TYLE

Gość jak było?

Gość kart
a ja wlasni ejestem pierwszy dzien i jest super:)

Aleksandra, pracowałam przez parę lat na recepcji w dużej firmie - miło wspominam, choć był to straszny zapieprz, ale ciekawie. Ludzie jesli są młodzi (i nie są prawnikami) raczej są mili... jeżeli masz takie nerwowe podejście to ci może być ciężko na początku! Wernybora masz chyba 12 lat skoro nie rozumiesz dlaczego robi się rekrutację na stanowisko recepcji - trzeba znać języki (również rozmawiając przez telefon np. ze Szkotem albo Francuzem co nie jest zawsze proste), jest się punktem reprezentacyjnym dla firmy i dla wszystkich wchodzących gości. Trzeba mieć cały czas głowę na karku, o niczym nie zapominać, ze wszystkimi się w miarę zakolegować, dobrze wyglądać i się uśmiechać. To jest wcale nie lekki stanowisko, bo się jest cały czas na widoku!

polakita dzieki. Mnie sie juz nie chcialo tamtemu czlowiekowi tlumaczyc dlaczego na recepcjonistke rekrutacja jest czyms zrozumialym i normalnym. na recepcji mamy byc dwie. Nie boje sie ze bedzie duzo obowiazkow, ale wlasnie zlosliwych i wywyzszajacych sie ludzi ktorzy mysla ze sa w czyms lepsi tlyko dlatego ze sa tam np managerem ale coz, sa ludzie i ludziska :) a jak ktos wspomnial wczesniej stres przed pierwszym dniem jest chyba zawsze :)

Gość Madalinka Pralinka
a czy to jest firma w branzy motoryzacyjnej :)?? Ostatnio chciałam składac podanie na stanowisko recepcjonistki w salonie samochodowym. Wymagania mieli dosyć wysokie (m. in. wymagane wyzsze wykształcenie), więc chyba ciężko porównać to stanowisko do sprzątaczki :P. Zrezygnowałam z aplikowania, bo rozwazyłam, że przez dojazdy marnowałabym za dużo czasu.

Gość Madalinka Pralinka
kart - jestes pierwszy dzień w pracy i siedziesz na kafe?!