Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten zły...

ostatnio bylem na basenie..

Polecane posty

Gość ten zły...

Wybrałem sie, ale troche za wczesnie, bo jak sie okazało braklo miejsc i musialem poczekac jakies 30min. Chcąc nie chcąc usiadlem w poczekalni na wygodnej kanapie, wtem czas z szatni do wyjscia skierowała sie pewna kobieta, która od razu usiadla na miejscu obok mnie. Pomyslalem, ze czeka na swojego partnera. Była starsza ode mnie. Na oko miała moze z 28lat, ale miejsza o to. Po pewnym czasie zaczęła mnie dziwnie niby przypadkiem szturchać swoim łokciem w okolicy mojego brzucha. Wyglądało to tak, że zakładała na siebie ubranie do wyjscia po mimo to kanapa byla dosc szeroka. Po chwili zrobiło mi sie dosc duszno wiec wyszedlem się przewietrzyć i tu został pies pogrzebany, bo zaraz za mną wyszła ta panna i takim dziwnym zwrokiem zawiedzienia mnie obdarowała. Troche sie zmieszałem i do dzis mam mieszane uczucia, ponieważ owa osobniczka dosc przykuła moją uwagę, ale dopiero po tym fakcie.. :( i mam pytanie czy mialem to uznać za jakiś podryw, czy to moze jakas desperatka... wiem, ze troche zaczynam zalować, ze siedzialem jak but i nawet nie kiwnąłem palcem w tej sprawie:)

Gość ten zły...
dodam, że spedziła obok mnie jakies 15-20min w poczekalni, a wlosy miala suche :)

Gość okonem kijlok
wybujale marzenia

Gość speczjalist
hehehe raczej to nie był podryw...szturchanie łokciem w brzuch ;) pewnie zrobiła to niechcący

Gość łokciem badała jakiego
masz ptaka :D

Ja mialem okazje ze dwie dziewczyny dlugo sie wokol mnie krecily i czulem ich wzrok na sobie, wychodzac powiedzialy ze bardzo sie im podobam (ja siedzialem, one przechodzily obok, nawet glowy nie odwrocily), zle je chyba na poczatku ocenilem i zareagowalem tylko usmiechem, a byly warte grzechu :P Mozemy poplakac oboje :P

Gość chłopaki bo w takich
sytuacjach musicie po prostu sprawić, żeby wasz ptak wyfrunął! :D :D :D

Gość pelno takich sytuacji mialem
i zawsze sie zastanawiam o co im chodzi bo co najwyzej ledwo powyzej przecietnej jestem :o no i do tego doopa i nigdy nic z tego nei ma, chyba ze dziewczyna naprawde wykazuje sie inicjatywa :o