Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enen-tenen

Poradźcie dziewczyny. Jak znaleźć (odróżnić) dziewczynę lubiącą seks?

Polecane posty

Gość enen-tenen

Nie chcę zmarnować życia i sobie i dziewczynie, będąc z taką. która nie lubi seksu. Czy wg was można po jakichś symptomach to w miarę szybko stwierdzić?

Gość enen-tenen
Znaczy da się ale tylko będąc jakiś czas już w związku z taką dziewczyną, no nie? To jest kolejny argument za tym, żeby ludzie a szczególnie kobiety nie ukrywały tego czy lubią seks czy nie, nie udawały innych niż są. Tylko obustronne nieszczęścia z tego.

Gość enen-tenen
To może inaczej, jak myślicie po jak długim byciu w związku można to stwierdzić?

Gość zrobić pytanie
właśnie należy odpowiednio zapytać i uzasadnić swoje motywy bywają takie kobiety które są nimfomankami, to te którym buzuje bez przerwy w okolicach genitalnych, zawsze chcą i zawsze im mało, czasami mówi się że mają wściek macicy.takiej poszukaj bo pozostałe wszystkie inne kobiety mają normalnie i ich lubienie seksu zależy od wielu czynników a zwłaszcza od jakości partnera i więzi z nim, ale lubią tylko od czasu do czasu...bez przesady...bo nadmiar męczy i nie podnieca, a nawet jeśli są temperamentne i lubią seks jako taki to niekoniecznie z tym facetem, choć z innym ..i owszem nawet te które stosują seks bez zobowiązań a wartość faceta sprowadza im się do żywego wibratora...nawet te kobiety nie są stale napalone non stop, tylko od czasu do czasu lubią seks i stosują...im też nadmiar seksu przeszkadza więc pytaj i szukaj nimfomanki, nieraz wśród prostytutek takich jest sporo bo tam mają to co muszą mieć non stop, szukaj to znajdziesz

'zrobić pytanie" - a po co takie teskty o wścieku macicy i prostytutkach? autor spytał o dziewczyny lubiące seks. po rpostu. a nie o nimfomanki pragnące seksu o kazdej porze dnia i nocy bez względu na wszystko itd.

Gość pp123
Zależy jaki będzie ten sex. Myślałeś o tym? To w dużym stopniu zależy od ciebie:)

Gość Macho--25
Jestes w stanie to poznać. Przy pierwszych współzyciach. Tyle ile razy uda Ci sie ją wybyzkac przy pierwszych waszych zapoznawczych igraszkach, tyle razy bedziesz mogł liczyc w tygodniu na sex. Załozmy ze po miesiacu znajomosci bzykacie sie max 2 razy w tygodniu i to ciagle z twojej inicjatywy to odpusc sobie taką panne bo uschniesz. A jesli bedziecie sie bzykali 4x w tygodniu i to konkretnie i z lodem i w ogole bedziesz czuł ze jest gites to wtedy looz, bedzie dobrze. Złotego srodka nie ma, musisz to wybadac.

a ja mam wrażenie, ż zazwyczaj widać po fizys, czy kobieta ma seks w sobie czy nie.

Gość heheheheeee
macho--25, niestety Twoja teoria jest tylko teorią..z obecnym facetem początkowo bzykałam się non stop, cały czas miałam chcicę i było mi mało, a teraz wystarczy mi raz na miesiąc. i to nie chodzi o to, że przestał mnie pociągać,bo w ogóle nikt i nic mnie nie pociąga od jakiegoś czasu-stałam się po prostu oziebła.