Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Kiszka

Herbatka z bratka!

Polecane posty

Hej! Czytałam na forum, że herbatka z bratka pomaga na problemy z cerą. No więc, zaraz wybieram się do apteki i zakupię, bo ostatnio coś niedobrego dzieje mi się z buźką. Tylko mam jedno pytanie. Jak mam powiedzieć w aptece? Że poproszę herbatkę z bratka, czy jakoś inaczej??? Pomożecie ?? :> :)

Gość uiuiuiii
tak, "poproszę herbatkę z bratka"

Gość
ty tak na serio?

Gość zioła bratek polny
w taki sposób powiedz w aptece Bratek polny ma właściwości leczące cerę z wypryskami (trądzik), jednak wymaga systematyczności , pij raz lub dwa dziennie, a po jakimś czasie rzeczywiście efekty są widoczne

zioła bratek polny, dzięki wielkie :) Myślałam, że może to się jakoś inaczej nazywa i wolałam się upewnić. Zamierzam pić systematycznie, bo ostatnio naprawdę nie wiem co się dzieje z moją buźką, chyba ta zima już ją wykańcza ... ;/

Gość zioła bratek polny
gdyby jednak problemy z cerą były bardzo nasilone, wręcz taka masakra, to jednak skorzystaj z porady u dermatologa, problemy takie mogą wynikać z rozchwiania hormonalnego co się często zdarza w młodym wieku, i dermatolog może to uregulować stosując odpowiednie leki hormonalne ( np. Diane...bodajże, lub coś podobnego)