Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodociany

szukam rady

Polecane posty

Gość mlodociany

mam pytanko czy lepiej spedzic ten pierwszy raz z kims doswiadczonym czy lepeij z dziewica osobiscie szukam szukam dziewicy niechce zrobic tego z byle kim bo mialem okazje i pewna laska mnie obrzydzila to byla z tych co brali ja wszyscy obrzydzila mnie tym ze poprostu smierdziala a ja bylem przeziebiony mialem goraczke itd.CZy isc do agencji towarzyskiej czy nadal czekac?

hahahahahahahahahahaha dziecko marsz do szkoły!! lekcje się jeszcze nie skończyły:O niski poziom samokrytyki wśród uczniów gimnazjum jest przerażający:O

Gość mlodociany
nie jestem dzieckiem wez czloweiku ogarni sie czy ty jestes normalny?dawno jetsem pelnoletni

Gość mlodociany
czyli raczej poszukac dziewczyny i wtedy bedzie wieksza przyjemnosc?tylko to nie takie proste znalezc kogos na poziomie

znajdziesz, na pewno jak poczekasz i potęsknisz za seksem z kimś kogo pokochasz, będziesz naprawdę szczęśliwy.. fajnie jest wiązać sex z miłością :)

Gość mlodociany
kazdy mowi ze jestem przystojny nwet kobiety po 30stce mowia ze chcialby to zrobic ze mna niby taki ladny kazdy sie dziwi ze nie mam dziewczyny nie wiem co jest

Gość łączka
boże ,gdybym to ja miała takie problemy to bym skakała z radości.A Ty Młodociany zrób to z dziewczyną która pokochasz.

Gość jak wyżej to dopiero ma
sens

Gość pojiko
Najlepiej wsadz wacka do gorącej wody z na kilka minut i będzie po sprawie.