Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Green peel-kto stosował, jakie efekty, czy warto??

Polecane posty

Przymierzam sie do tego. Zabieg nie jest tani (400zł) i nie wiem ile trzeba ich wykonać (kosmetyczka mówi że po 1 widac efekt), czy warto, skóra się łuszczy przez kilka dni, a tego się nieco obawiam (praca!!) :O nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto. Ponoć kwas migdałowy czy mikrodermabrazka nie dają aż tak dobrych efektów jak green... Jakie macie doświadczenia?

Gość upupupii

Gość xrfyujf

Gość Enchilada
Brunetka pliis dawaj znać jak sprawa się ma, czy pomogło :)

OK :D sama jestem ciekawa efektu... mam bnadziej eże coś będzie!! :P Na razie skór ajest wrażliwa, piecze lekko, uczucie ściagniecia, przy dotyku igiełkiiiiiiii ale do wytrzymania. Ni emożna myć wodą tylko stosowac kosmetyki które dostałam przy zabiegu.

Gość Enchilada
no i jak tam? :)

o jezuuu, powoli się przeistaczam miałam jeszcze dzsiaj się nie łuszczyć, byłam w pracy i po południu wokół ust zaczeło mi lekko pękać, broda tez... :D Skóra jest jak pergamin, niezbyt przyjemne uczucie - ale czego się nie robi :P :D

Gość Enchilada
Jasne, wiadomo, że to chwilowe.jestem ciekawa efektu końcowego, w końcu duża różnica cenowa miedzy kwasami czy innymi zabiegami na skórę a green peel.

wiem....... i dlatego troche zwlekałam i nie byłam pzrekonana... ktos mi ostatnio powiedzial że efekt złuszczający ma tez atrederm płyn... kiedys jako nastolatka stosowałam, trwało to kilka tygodni, skóra ise łuszczyła nierównomiernie - teraz nie mogłabym sobie na to pozwolić :O -praca. Ale efekt był... sredni. Green peel ma tez inne zalety (ponoć ) ZOBACZYMY! raz kozie śmierć :P

Gość Enchilada
a jak tradzik? mialas w ogole z tym problem, czy przebarwienia, blizny?

z tradzikiem typowym (ropne krosty itd) w ogóle nie miałam problemu, blizn tez nie. Mam skórę tłustą z rozszerzonymi porami, grubą - co na szczęscie uchroni mnie przed zmarchami :P ale piękna bardoz nie jest, wiec się zdecydowałam Tera zskóra juz zeszła, nowajest świeżutka, gładziutka, lekko zarózowiona, lepiej ukrwiona, pory zwęzone, jest delikatniejsza i odświeżona. Zobaczymy co dalej :P

Gość Enchilada
Jakies niusy?:)

Gość Enchilada
A nie wiesz ogolnie do jakich problemow polecany jest ten zabieg? mam suche b. sucha, delikatna, kosmetyczka mi nawet mikrodermabrazje odradzila. moje problemy to zaskorniki od samodzielnego oczyszczania :/ i przebarwienia, tez od tego ;) choc moim marzeniem jest zeby cos wkoncu zeżarło moją skórę i urodziło nową :p to nie wiem, czy ten green peel nie za mocny.

Gość She83
jutro tez napisz jaki efekt bo jestem szalenie ciekawa jak odradza ci sie skora na nowo :)

skóra OK :) jestem zadowolona Podobno teraz się odnawia i bedzie co raz ładniejsza, tak mi kosmetyczka mówiła, mam uzywac dobrych kremów, serum np. nawilzające itd bo teraz skóra wszystko świetnie wchłąnia. Ja miałam tłustą, kłonna do błyszczenia, zaskórników, dośc gruba dlatego czesto ja trzeba złuszczac. Nie wiem co w przypadku cienkiej, delikatnej, suchej...... obawiam sie green moze byc zbyt ostry. Sam zabieg nie jest najprzyjemniejszy :O:O bardzo silny peeling, złuszczanie, piecze, swędzi mocno, wrecz sprawia lekki ból, skóra jest zaogniona, moze lekko puchnąc w ten dzien - moja zniosła dobrze ale sadze że z delikatna... byłoby źle, kosmetyczka musiałaby to ocenić.

...jednak chyba gra nie jest warta świeczki... Efekt OK, krótkotrwały, niewspółmierny do ceny!! :P Trzeba byłoby go często powtarzać - weekendy wyjete z życiorysu, poświęcone na 'zrzucanie skóry', no i koszty :O:O:O

Gość napalonablanka
buuahahahah ale się uśmiałam :D może ją po prostu STAĆ NA TE 'bzdury' :P chłopku małorolny idz gdzie indziej

o czym mówisz chłopcze? włązisz na forum zdrowie i uroda i wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia :D:D:D żallllll idż pożycz od kogoś JAJA ;) i idz z nimi do kościoła, ok?

Gość napalonablanka
nikt ci nie pożyczy tego czego nie umiesz i tak nosić a co dopiero użyć :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D