Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka.

pytanie, nie wiem co zrobic, tabsy. Pomozcie.

Polecane posty

Gość qqqrka.

powiedzcie mi co ja mam w takiej sytuacji zrobic??biore tabsy, teraz mam 7 dniowa przerwe ale za cholere nie pamietam kiedy bralam ostatnia tabletke, albo w czwartek albo w srode.Wydaje mi sie ze chyba w srode, ale pewnosci nie mam. Czy wiec jesli skrocilabym przerwe z 7 dni na szesc to nic sie nie stanie??bo niewiem kiedy zaczqac nowe opakowanie, czy w srode czy w czwartek, wiec wzielabym w srode. Podowiedzcie czy jesli przerwa bedzie trwala 6 dni to dalej bede zabezzpieczona normalnie??

Gość Velvet2345
Z tego co wiem to najwazniejsze zeby nie przedluzyc przerwy wiec lepiej kiedy wezmiesz 6 dnia to bedziesz zabezpieczona :) a nie pamietasz kiedy rozpoczelas opakowanie? policz sobie wtedy dni i bedzie ok :)

Gość qqqrka.
no wlanie nie pamietam. Glupio sie przyzna ale boire tabsy od poltora roku i zawsze tego samego dnia rozpoczynam opakowanie, a teraz zapomnuialam poprostu. Nie pamietam kiedy wzielam ostatnia tabletke, jakas zacme mam chyba. Albo w srode albo w czwartek. Czyli jak by przerwa miala 6 dni ewentualnie to jestem zabezpieczona tak jak normalnie, tak?