Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozkapryszONA27

Od dziś walka z rozstepami-kto ze mna?

Polecane posty

Gość RozkapryszONA27

Juz od dawna zauwazyla ze stan mojej skory zwlaszcza na udach bardzo sie pogorszyl. Postanowilam cos z tym zrobic i powiedziec NIE rozstepom. wszystko zaczelo sie od stosowania tabletek.. no ale coz... z czegos trzeba zrezygnowac. PLan: pilling z kawy, krem anty+ folia (jejku tyle sie tego naczytalam w necie...), cwiczenia i duze ilosci wody. Gorzej bedzie z dieta bo uwielbiam rzeczy ostro-slone a to podobno niewskazane. Kto ze mna? Macie jakies swoje sprawdzone metody>

Gość a to tak jak ja
chyba Ci o cellulit chodzi????

Gość ajsza114
CELULITU MOZNA SIE POZBYC ALE NIGDY ROZSTEPOW ONE ZOSTAJA I NISZCZA OCHYDNYM WYGLADEM NASZE PIEKNE CIALA

któż Ci takich bzdur nagadal?! mialam rozstepy, bo za szybko uroslam i juz nie mam. stosowalam wlasnie tej mieszanki z kawa i do tego odpowiednia gabka masujaca, plus peeling przede wszystkim, najlepiej przeznaczony glownie na roztsepy, ale sopot spa ziai tez sie sprawdzil: http://www.splendore.pl/Sopot_Spa_Peeling_myjacy_z_mikrogranulkami_200ml_p4673.html i przede wszystkim: http://www.splendore.pl/Rebuild__Reduktor_rozstepow__krem__odbudowa_skory___150ml_p4672.html rzecz jasna, efektow nie mozna sie spodziewac po kilku dniach, miesiac to minimum.

Gość RozkapryszONA27
Ajsza, zdaje sobie sprawe z tego, ze moge sie uch nigdy nie pozbyc, ale bede sie starac stopniowo zmniejszac. Pelling z kawy jest bardzo fajny-skora po nim jest delikatna jak u niemowlaka. Ale oczywiscie to nie wszystko. Cwiczenia i kosmetyki. No i postaram sie odstawic niektore skladniki z moich posilkow. Nie chce byc na diecie, jestem szczupla osoba. ehh Napiszcie o Waszych doswiadczeniach, zawsze to jakas motywacja.

ja jeszcze kiedys kupilam takie smieszne drewniane waleczki do masazu ;) calkiem przyjemne ;) a ciwczenia, ja chodze 2 razy w tyg. na basen i poza masazem wlasnie taka specjalna gabka, nic innego nie robie :)

Gość rozkapryszONA27
dzieki electrosoul, u mnie jajgorzej jest z systematycznością, mam nadzieję, ze wystarczy mi silnej woli zeby zaplanowane zabiegi robic regularnie. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano udalo sie (dłuższy masaż z kremem), zobaczymy jak będzie dalej. Dobrze, że uwielbiam kawe hehe przynajmniej brakiem fusów nie muszę się przejmować:-) A walek postaram sie jutro namierzyc.