Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perelcia

problem.. suche dni->okres..

Polecane posty

Gość perelcia

Hej.. licze że potraktujecie mnie w miare powaznie i ze nie zaczniecie zaraz tu po mnie jechac tylko dlatego ze chce o cos spytac.. bo niekiedy czytajac niektore wypowiedzi to mam odczucie jakby to forum sluzyło tylko do tego zeby jeszcze bardziej zdolowac zdolowana osobę albo osobę z jakimś problemem.. ale ja nie o tym.. otóz mam takie pytanie czy to normalne że przed okresem mam całkowicie suche dni.. żadnego śluzu ani nic? tez tak macie? bo sęk tkwi w tym .. że okres spoznia mi sie jakies 2 dni.. i powoli świruje.. czy stres moze miec wplyw na to że mi sie przesuwa? bo to jest takie bledne kolo ja sie martwie jak glupia ze okresu nie ma i jego dlaje nie ma a ja sie dalej martwie.. no i jest suchutenko. nie wiem czy to normalne czy jak jakos nigdy wczesniej nie zwracalam na to uwagi.. moje cykle nie sa super regularne.. a dodam ze jakis tydzien temu spalam z chlopakiem.. wszedl we mnie na chwile doslownie.. ale nie doszlo do wytrysku w srodku.. i nie piscie mi tu milion komentarzy teraz ze jestem gowniara bla bla bla.. i nie jezdzijcie po mnie ze w ciaze zaszlam na bank czy cos.. licze na to po prostu ze potraktujecie ten watek powaznie.. czekam na odpowiedzi.. pozdrawiam

Co do suchosci i ciazy to kazda kobieta ma inaczej. Co do stresu jak najbardziej moze okres sie spozniac z powodu tego ze sie stresujesz ze go nie ma. Niunia najlepiej kup test w aptece i bedziesz miala z glowy. buzka

nie wiem jak tam z ciaza czy mialas wpadke czy nie ale powiem ci szczerze ze jakies 3 maks 4 dni przed okresem bez srodka nawilzajacego sie u mnie nie obejdzie...mam tak od samego poczatku an w ciazy na 100000000% nie jestem

Gość perelcia
Kamilla23 dzieki bardzo za odpowiedz.. chyab jeszcze chwile poczekam zobacyzmy .. obym wreszcie dostala bo zeswiruje ;/

Luz i odprezenie a na pewno bedzie ok. Nie ma sprawy i polecam sie na przyszlosc :)

Gość perelcia
no właśnie zeby to odprezenie mi w miare latwo przyslzo to by bylo dobrze.. a tu sie nie da.. bo ja panikara nr 1;/

Ja 2 cykl staram sie o dzidzie w zeszlym cyklu udalo sie ale niestety ciaza sie nie utrzymala , teraz jest drugi i cos tam w srodku mowi mi ze sie udalo ale nie chce sie nakrecac. Naleze do osob niecierpliwych i najlepiej chciala bym wiedziec na juz ale niestety tak sie nie da... Zrob sobie ciepla odprezajaca kapiel z pianka mi zawsze pomagala zeby sie wyluzowac.

Gość perelcia
no to ja trzymam kciuki żeby Ci się udało.. ja niestety jeszcze na to gotowa za bardzo nie jestem, jeszcze nie teraz.. ale wiadomo że co ma byc to i tak będzie.. chyba właśnie tak zrobie z tą kąpielą..;]

Gość perelcia
uffffffffffff jaaka ulga..jest dziś dostałam @... tak strasznie się cieszę.. jednak to wczorajsze rozluźnienie widocznie pomogło:))