Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROZWIELITKAAA

JAK SIE POZBYC WORKOW POD OCZAMI?????

Polecane posty

witam, mam pytanie czy jest jakas inna metoda procz chirurgicznej blepharoplastyki usuniecia nadmiaru skory pod oczami i tych tzw."woreczkow tluszczowych"???? Nadmienie ze jakies pol roku temu, niecale, zrobilam sobie jedynie wstrzykniecie kwasu hialuronowego w "doline łez" ale to mi niewiele dalo, worki jakie byly takie sa nadal:(((((( Czy moze jest na to jakas inna mniej inwazyjna metoda od blepharoplastyki???? Mam dopiero 27 lat wiec jak bylam na konsultacji u dr Jarlinskiego to mi powiedzial ze po pierwsze nie mam az takich wielkich tych workow -ja jednak uwazam ze mam a przy moich malych gleboko osadzonych oczach widze je ogromniaste!!!- a po drugir to uznal ze jestem za mloda na taki zabieg-teraz do mnie dotarlo ze chyba nie bo skoro dziewczyny przed 30stką je robia to ja tez moge........ Czy ktoras moze cos robila z "workaimi"??????????????

Gość hejejejeje
możesz też zrobic blepharoplastykę przezspojówkową - bez cięcia pod linia rzęs! Dobry efekt - bez blizn

szkoda że wypełnienie kwasem Ci nie pomogło a można spytać jakim wypełniaczem miałaś robione?? bo osobiście uważam że to bardzo dobra metoda

Gość Zapraszamy
Zapraszamy na nasze Forum i Portal !!!www.feelbeauty.eu

Gość Zapraszamy
Zapraszamy na nasze Forum i Portal !!!www.feelbeauty.eu

HEJ MAM 29LAT I DECYDUJE SIE NA OPERACJE WORKOW PO OCZAMI U KRAJEWSKIEGO LUB OSTROWSKIEJ W SZCZECINIE, CO MYSLICIE ?