Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

JAKBYSCIE GRALY Z FAJNYM FACETEM W 10PYTAN

Polecane posty

TO JAKIE TO BY BYŁY PYTANIA? ale nie typu ulubiony kolor itp, coś co bardziej by go obrazowało i z wyglądu i charakteru??

Gość ninaaaastop
moim pierwszym pytaniem bylo by zeby zobrazowal swoje uczucie:D zapraszam do odpowiedzi na moj post zapraszam was do udzielenia odpowiedzi na moj post http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4409048 z gory dziekuje z gory dziekuje:)

Gość wystarcza dwa pytania
1.Ile zarabia 2.Dlugosc penisa wiecej rzeczy mnie nie interesuje

ale to nie jest facetem, z którym chce się wiązać, tylko baaardzo dobry wirtualny kolega.:) i trochę skryty, dlatego ta gra:)

no tj pisałam wyżej, chciałabym się dowiedzieć nie jakiś pierdół tylko cos co mi da jego konkretniejszy obraz pomozcie dziewczyny 😭

-ulubiony kolor -data urodzenia -ulubiona potrawa -czy lubi dzieci -czy pije alkohol -czy lubi sex -czy ma wredna matkę -wykształcenie -czy woli brunetki czy blondynki -czy gra na jakimś instrumencie

ile godzin dziennie spędza na kafeterii :D :D :D ;) Zapytaj się o jego marzenia, plany życiowe.

-ulubiony kolor -data urodzenia -ulubiona potrawa -czy lubi dzieci -czy pije alkohol -czy lubi sex -czy ma wredna matkę -wykształcenie -czy woli brunetki czy blondynki -czy gra na jakimś instrumencie dzieki za taka ilosc ale wiekszosc z tego juz wiem:(

nooo już jakiś czas, mniej wiecej od kiedy odszedł z kafe. a co mnie krawat obchdzi?:P:P:P:P jeszcze 2 pytania potrzebuję:>

jak to nie obchodzi cie krawat...ja chciałabym wiedzieć ile mój potencjalny facet jest w stanie wydac kasy żeby wyglądać stylowo... Zapytaj go może jaki ma poglad na globalne ocieplenie...;)

chantalka a facet wyglądający stylowo musi mieć krawat? wg mnie nie. aleś dowaliła z ociepleniem...:P

sport niet:) czy spoort niet??:) dank je Krawat to przykład, mozesz w zamian wstawić skarpetki ojojoj

okej już mam komplet-dzieki za co niektore pytania, pomogly, choc kapke je przekształciłam. ależ jestem ciekawa co odpisze:D

fajna, fajna. tymbardziej jak z kimś tak skrytym rozmawiasz:P ale była umowa-bez wykrętów i kłamstw