Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona21.............

rodzice ciagle mnie kontroluja :( mam 21 lat

Polecane posty

Gość ona21.............

jw

Gość może wpisał ci taki
co znaczy kontrolują? Każą zakładać ciepłe gacie, czy proszą o informacje gdzie idziesz i o której przewidujesz powrót?

Gość fgfgfgfgfgfgfg
wyprowadz sie a skoncza sie twoje problemy

Gość ona21.............
czuje sie zaszczuta czytaja mi to co pisze na kompie :(

Gość tsyhr
ja mam 25 i moja mam tez ciagle chce sie wtracac i wiedziec wszystko gdzie co po co i z kim... dodam,ze od 3 lat mieszkam sama z narzeczonym ..... wiec wyprowadzka nie zawsze zadziala byly klotnie jak mieszkalam w domu ,wiec juz nie mieszkam a i tak ciagle sa afery,bo nie informuje mamy o wszystkich szczegolach swojego zycia

Gość ona21.............
mam 21 lat mam ochote wyjechac na weekend dlaczego nie moge? wkurza mie to

Gość tsyhr
czasem potrafi mi pod blokiem na parkingu po kryjomu stac i obserwowac kiedy wracam czy np rzeczywiscie o tej godz co mowilam,albo jakies najazdy z nienacka np o 21 wieczorem....no halo jakies...czasem jestem zmuszona udawac ,ze nas nie ma..... zadne rozmowy nie skutkuja....znaczy skutkuja fochem wielkim mojej mamy

Gość ona21.............
byly klotnie jak mieszkalam w domu ,wiec juz nie mieszkam a i tak ciagle sa afery,bo nie informuje mamy o wszystkich szczegolach swojego zycia --> mam to samo :( wszytko chca wiedziec nawet jakie gacie nosze. Jak ubieram stringi sie krzywia, jak wygladam, czemu nosze taki a nie inny lakier do paznokci, czemu tak sie uczesalam a nie inaczej mam dosc

Gość tsyhr
heh...kiedy mieszkalam w domu moja mam rowniez probowala wjezdzac mi na ambicje,ze nieodpowiednio sie ubieram....np kozaki na szpilce....bo wedlug niej sa nieodpowiednie....no czasem cyrk na kolkach...albo ciezkie przejscia byly kiedy wychodzilam w weekend nawet juz z chlopakiem (aktualnym narzeczonym) na dyskoteke gdzie wyjscie z domu nastepoiwalo pozniej niz 21-22

Traktują Cie tak jak dajesz sie traktowac. Wszyscy. Rodzice ludzie chłopak kolega nauczyciel itd

Gość tsyhr
Nie zgodze sie,ze traktuja jak sie daje traktowac.Od jakichs 5 lat tocze nieustanne boje o swoja prywatnosc z mama a ona mimo iz skonczylam juz studia,pracuje jestem niezalezna,mieszkam sama ciagle uwaza,ze jestm nieodpowiedzialna i niemadra gówniara....no to przepraszam bardzo

Gość ona21.............
zgadzam sie z poprzedniczka

Gość ghcmmmmcmg
dchkmghkgchmghmgh,

Gość fffffewewfewffewfw
6uu6ujujufjrxcngf

Gość mam 26 lat niezalezna
finasowo i materialnie, ale kontroluja mnie rodzice i o wszystko decydowac za mnie ;-o nie wiedza ze mieszkam z facetem i tez maja to sprawdzic. A ja sie okaze ze ktos jest obok mnie to moga mnie wydziedziczyc i zerwac kontakt. Troche taka toksyczna miłość z ich strony ;-o

jeśli bierzesz od nich kasę to cierp z godnością. Jeśli jesteś samodzielna to niech się odwalą :)