Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie szukam!!!

Balsamy i odzywki do wlosow

Polecane posty

Gość pilnie szukam!!!

Witam wszystkich! Czy ktos moze mi pomoc??? Mam rozjasniane wlosy na blond,kto ma wie,ze po umyciu trudno je rozczesac,zawsze uzywalam balsamow z gliss kur, ale ostatnio cos sie niestety popsuly :( Ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Czy moze ktos zna jakis dobry i sprawdzony balsam lub odzywke,tylko taka po ,ktorej naprawde latwo rozczesac wlosy. Prosze o rade.. Mam dlugie wlosy i dla mnie to bardzo wazne. Pozdrawiam serdecznie.

Może Waxa ?? ja używam włosów rozjaśnianych nie mam ale na opakowaniu jest napisane ,ze do włosów zniszczonych stylizacja i rozjaśnianiem :) dzięki tej odżywce włosy są sprężyste mniej wypasają i są w lepszej kondycji :)

ja również używam szamponu i odżywki z Gliss Kur :) a Wax henne można używać jednynie 2 góra 3 razy w tygodniu więc to nie będzie chyba bardzo kolidować z innymi :) tyle ,że tą odżywkę trzeba nakładać gdzieś na 15-30 min i być w gorącej kąpieli , albo mieć ciepły ręcznik na głowie .

Gość pilnie szukam!!!
Dziekuje za wypowiedz,ale wlasnie Wax tez probowalam i niestety baaardzo ciezko bylo mi wlosy rozczesac :( pozostaje mi szukac nadal. Pozdrawiam

pilnie szukam!!! -- to może kokosowe odżywki ?? a ile używałaś tego waxa?? bo jeśli krótko to rezultatu nie będzie. Po rozjaśnianiu włosy bardzo się niszczą niestety więc zanim kolejny raz będziesz rozjaśniać to się zastanów 2 razy :) może też brakuje Ci jakiś witaminek i powinnaś wzmocnić włosy od środka?? :)

Gość pilnie szukam!!!
Uzywalam pare razy,nie mam zniszczonych wlosow,ale boje sie teraz,ze zniszcze sobie przez to szarpanie przy rozczesywaniu :( mam wlasciwie pasamka od 12 lat i czesto pdcinam ,wiec wlosy sa ok. tylko to rozczesywanie buuu :(

Gość
Gliss Kur,wax do włosów ciemnych, jedwab

Gość pilnie szukam!!!
Gliss kur juz sie popsul,a Wax do wlosow ciemnych na rozjasnione? Sama nie wiem..

Gość odrostom stanowcze NIE
ja uzywam odyzwki Eco Cosmetics, slicznie pachnie, tak naturalnie i delikatnie i wlosy po niej bardzo latwo rozczesac no ale ja mam niefarbowane, bez niej jednak faktycznie duzo gorzej sie rozczesuja

Gość ciemneeeeee
Ja uzywam Pantine pro v do wlosow znicszczonych ,mam farbowane wlosy,ale na braz u mnie sie sprawdza,ale rozjasnione to chyba inaczej reaguja,warto sprobowac.