Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedededee

Chcę się zabić, bo nie mam pracy

Polecane posty

Witam! Ja już niedługo będę mamą (został mi jeszcze tydzień) I niestety los tak sprawił, że praktycznie od początku ciąży muszę leżeć Czyli co L4 mnie jedynie ratowało, a co za tym idzie o powrocie do firmy, której pracowałam dotychczas, mogę zapomnieć stanowisko jakie miałam to p.o. Z-cy Głównego Księgowego I tak zaczęłam się zastanawiać nad dodatkową możliwością zarabiania pieniędzy, właśnie nie wychodząc z domu. I szukając informacji w internecie, natknęłam się na firmę BETTERWARE - oferująca w systemie sprzedaży bezpośredniej produkty pomocne w kuchni, łazience, garderobie, domu i ogrodzie, środki czystości i produkty pielęgnacyjne. Firma działa na polskim rynku od 3 lat, dlatego łatwo jest się wybić wiem sama po sobie, bo współpracuje z nimi od 5 miesięcy i całkiem dobrze mi idzie Moje zarobki ze sprzedaży sięgają w tym momencie kwoty jaką dostawałam na etacie i to jest bardzo duży plus dla tej firmy Jeżeli ktoś z was jest chętny, żeby dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat to proszę o kontakt: mail: betterwaredom@o2.pl GG: 3393576 Pozdrawiam wszystkich szukających pracy, życzę powodzenia i głowa do góry, nie można się poddawać...

ja tez szukam pracy od kilku miesięcy, juz nawet jestem od tego uzalezniona bo mam swoje konta na 5 chyba stronach z ofertami pracy.. w tym przeglądam gazety.. bezposrednie strony firm.. i sprawdzam je kilka razy dziennie.. plus sprawdzanie poczty czy aby ktoś się nie odezwał i nie zaproponował mi pracy :p ale byłam juz na kilku rozmowach.. niestety chyba przez moj stres nie udaje mi sie przekonać pracodawcy. na szczęscie w pon mam rozmowe w mcdonalds :D i bardzo sie ciesze bo zalezy mi :) oby sie udało i oby stres mnie nie zjadł :)

Gość Co mogę powiedzieć...
Mam 27 lat. Szukam pracy od roku. Czasem modlę się, żeby następnego dnia już się nie obudzić, ale Opatrzność (czy cokolwiek to tam jest), podobnie jak ogół pracodawców, ma mnie w d...pie.

Gość gość
Daj spokój, teraz na rynku pracy jest bardzo dużo ofert. Jak nie możesz samodzielnie znaleźć to polecam przez agencję. Ja pracowałam kilka miesięcy przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i bardzo jestem zadowolona :)

Gość OdLatSzukamCzegośDlaMnie
Możesz mieć pretensje jedynie do społeczeństwa a nie siebie. Nie lubią cię, bo zapewne mają taki rozkaz. Wiedzą, że istniejesz ale chyba nie zamierzają cię poważnie traktować. Mam ten sam problem o ile cię to w smutny sposób pisząc pocieszy. Nie ma dla mnie miejsca. Wszystkie stanowiska dedykowane dla mnie są obsadzone od lat. Wolne stanowiska to te, które są sprzeczne z moją naturą a wtedy wynika z tego, że gnoję samego siebie. Ostatnio jeden ze znajomych powiedział mi dlaczego nie chcą mnie zatrudnić. Powiedział, że za przystojny jestem.

Gość gość
Idź do EuroKadry - w ciągu kilku dni dostaniesz pracę. Fakt, nie dostaniesz się do fajnej firmy od razu bezpośrednio, ale z czasem już tak. Wszystko zaczyna się od agencji pracy. Każdy może znaleźć zatrudnienie na fajnych warunkach i to jest chyba całkiem normalne, prawda?

Gość katarga

Mogę jedynie potwierdzić. Praca jest dla każdego. Idziesz do agencji EuroKadra i wtedy macie etat. 

A z agencji łatwo i szybko można dostać bezpośrednie zatrudnienie. Czy to jednak wykorzystacie, to zależy od was.

Potencjał zatrudnieniowy jest teraz znakomity. 

Gość petoro

Chcesz pracy, to coś dostaniesz. Opcji zatrudnienia jest całe mnóstwo, trzeba to wszystko tylko odpowiednio zaplanować i wszystko będzie dobrze. Na pewno jeśli tylko wam zależy na pracy, to wszystko ogarniecie, a na jakich warunkach, to już inna kwestia. Na pewno jest to dobry moment pod względem szukania opcji zatrudnienia. Dla każdego coś się znajdzie.