pytajaca sie dziewczynaaaaaa 0 Napisano Marzec 15, 2010 Bo ja zostalam zaproszona na taka impreze,ale moim zdaniem to takie naciagane i bez sensu...u mnei w rodzinie nigdy nie byla robiona impreza z tej okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie to tez dziwne Napisano Marzec 15, 2010 ale co kto lubi... Kiedys to sie szlo do kosciola ze swiadkiem i tyle. Koniec ceremoni, powrot do domu, finito. A teraz jakies ceregiele coraz wieksze, prezenty, imprezy. Dziwne dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca sie dziewczynaaaaaa 0 Napisano Marzec 15, 2010 i co ja mam takiemu chlopakowi cos zyczyc??ale co?? rozumiem jeszcze tylko chrzestnych ewentualnei zaprosic no ale bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca sie dziewczynaaaaaa 0 Napisano Marzec 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tragedia w pięciu aktach Napisano Marzec 15, 2010 Impreza z okazji bierzmowania? Jak? Gdzie? W lokalu, z prezentami? Kim ty jesteś dla tego chłopaka? Ja miałam bierzmowanie 6 lat temu, zaprosiłam jedynie swojego świadka do siebie na kawę/herbatę i ciacho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrupek 0 Napisano Marzec 15, 2010 No ja pierdole czego to jeszcze ludzie nie wymyślą:O Już niedługo moda dla bierzmowanych, wynajem sal na imprezy po bierzmowaniu, wystrój Kościoła na bierzmowanie, prezenty dla bierzmowanych: ipody, nowe komórki, samochody i Bóg wie co jeszcze. U mnie skończyło się na symbolicznym spotkaniu na kawie i ciastku ze świadkiem. No ale świat idzie do przodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca sie dziewczynaaaaaa 0 Napisano Marzec 15, 2010 impreza prawdopodobnie w domu z najblizsza rodzina...Ja jestem dziewczyna jego kuzyna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura255 Napisano Marzec 15, 2010 :/ Ja miałam bierzmowanie eeee... chyba z 8 lat temu (czyli zamierzchłe czasy) i zrobiłam w domu "imprezkę" dla rodziny. Co w tym takiego dziwnego? :O Jak to dla Ciebie bez sensu to nie idz. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca sie dziewczynaaaaaa 0 Napisano Marzec 15, 2010 Ostatnio mama mojego chlopak weszla i powiedziala o tym...ze ja tez jestem zaproszona...a ja do niej ze od kiedy robi sie imprezy z okazji bierzmowania??Ze umnie nigdy czegos takiego nei bylo...A ona ze zdziwieniem na mnie ze u nich zawsze mala impreza rodzinna byla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozklapciocha jestem:) Napisano Marzec 15, 2010 czyli w sensie kawka herbatka pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem to wrecz chore Napisano Marzec 15, 2010 zaprasza sie tylko swiadka i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie ludziom Napisano Marzec 15, 2010 sie w dupie przewraca :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2014 właśnie mam ten sam problem...jutro mam mieć bierzmowanie..w porównaniu do komunii niby nic wielkiego ale wiadomo jakaś uroczystość jest...co później??? robić impreze dla osób z rodziny czy nie za bardzo wypada??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2017 to żadne swięto ,impreza tylko po to żeby od rodziny kasę wyciagnąc wstydu nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach