Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Purity

jak sądzicie jest możliwe ze zwiazek przetrwa

Polecane posty

Witam prosze o wypowiedzi Jak sądzicie czy związek z 15 letnia dziewczyna jest możliwy dodajmy ze ja mam 20... Nie mam tu na myśli miłości fizycznej... Raczej na zasadzie "dziewczyna chłopak" jak sądzicie jest możliwe ze zwiazek przetrwa i czy warto czy to chore? prosze o racjonalne wypowiedzi z góry dziekuje

Gość no grils no boys
to chore... 15 latka to dziecko.. 20 latek to facet, mężczyzna..jest dalej niż ona i sexualnie i psychicznie. Jak umawia się z 15..wie, że będzie szybki i łatwy sex. Nie bedzie musiał gazet kupywac. Itp.. nie okłamujmy się.

Gość królewna śnieżka_
przetrwa jeśli chłopak poczeka aż piętnastolatka dojrzeje:D macie szanse , tylko ją szanuj:)

Gość taaaa...jasne
Ale takie młode chętne na seks są :D łatwiej do wszystkiego je namówić Oral, anal, głębokie gardło :classic_cool:

Pewnie że ją szanuje... Zaznaczyłem ze nie chodzi mi o milosc fizyczna widac ze nie ktorzy maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem podziekowania dla " otulona snem " i "krolewny sniezki" jedyne ktore dobrze przeczytały cały post

Gość Warwik
a fuj pedofilstwo

Jeżeli oboje będziecie tego chcieli to na pewno !!! nie ma się co poddawać. A tolerują Twój związek rodzice Twoi i jej? bo jak nie ma przeszkód z ich strony i masz tylko czyste intencje to na pewno będzie dobrze. Tylko szanuj ją ! ;-)

Gość przerwa miedzy palcami orencz
to niby w imie czego z nią jestes? miłosci ?:classic_cool::O

A co miłość w naszych czasach nie istnieje? Moi rodzice jej nie znaja jeszcze a jej rodzice toleruja Nas i mnie