Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno zdegustowana

Randka z facetem- co za koszmar!

Polecane posty

Gość mocno zdegustowana

zaprosil mnie pewien mezczyzna na jedzenie, zaproponowal dosc dobra restauracje. Umowilismy sie przed wejscie, przyszlam , czekal i pierwsze co uslyszalam to to, ze rachunek dzielimy na pol:O no ale bylam glodna wiec pominelam ta uwage. przy stole zaczal sie koszmar. Moj znajomy zamowil sobie rybe, dostal ja wraz z przystawka oraz widelcem i nozem. jakiez bylo moje zdziwienie gdy zaczal kroic ta rybe, pokroil cala a nastepnie przelozyl widelec do prawej reki i zaczal jesc:O Bylo mi okropnie wstyd ze nie umie sie zachowac, a zwrocic uwage mu bylo mi glupio. Nie moglam patrzec jak on je, jak tym widelcem skrobie po talerzu:O wstalam wiec , przeprosilam i wyszlam:O

Gość Robert_k5
kiepskie prowo :o

Gość mocno zdegustowana
nikt nie mial podobnych doswiadczen? nie pocieszy mnie?:(

Gość mariett
prowokacja - dno

Gość mocno zdegustowana
jakie prowo? dzis bylam na tej randce i co tu niby jest nierealnego?:O

Gość aha i ach
chyba już dopuszczalne jest jedzenie ryby widelcem i nożem

Gość Ola_89 WaWa
ale co widzisz złego w takim sposobie jedzienia jak ten koles ??? sam dość często tak robię ;)

Gość te, laska
Ola, szimejlu gupi :D. Rybę się je widelcem, nie NOŻEM

Gość mocno zdegustowana
tak, rybe je sie nozem i widelcem, ale nigdy nie przeklada sie sztuccow! Na boga ludzie nie mowcie mi ze takich rzeczy nie wiecie:O Nie mozna pokroic jedzenia a potem przelozyc widelec i odlozyc noz:O

Gość ona22lata
mnie by nie zraził sposób jedzenia ryby ,bardziej ten rachunek do podzielenia na pół.. od razu bym sobie dala z takim spokój choc na szczęście jeszcze mi sie to nie zdazylo

Masz racje, straszna sytuacja, uwazam ze rachunek powinnas caly pokryc ty. No bo dlaczego on?

Gość mocno zdegustowana
o tak, rachunek to swoja droga. juz samo to stwierdzenie zdyskwalifikowalo go w moich oczach a reszta to tylko dopelnienie

Gość mocno zdegustowana
Moze dlatego on, ze zaprosil? Logiczne ze kto zaprasza ten powinien chociaz zaproponowac pokrycie rachunku

Gość Do jasnej cholery/
tę rybę !!!!!!!!!! TĘ rybę !!!!!!!!!!!!!! Ciole jeden !!!!!!!!!

"mocno zdegustowana zaprosil mnie pewien mezczyzna na jedzenie, zaproponowal dosc dobra restauracje. Umowilismy sie przed wejscie, przyszlam , czekal i pierwsze co uslyszalam to to, ze rachunek dzielimy na pol no ale bylam glodna wiec pominelam ta uwage. przy stole zaczal sie koszmar. Moj znajomy zamowil sobie rybe, dostal ja wraz z przystawka oraz widelcem i nozem. jakiez bylo moje zdziwienie gdy zaczal kroic ta rybe, pokroil cala a nastepnie przelozyl widelec do prawej reki i zaczal jesc Bylo mi okropnie wstyd ze nie umie sie zachowac, a zwrocic uwage mu bylo mi glupio. Nie moglam patrzec jak on je, jak tym widelcem skrobie po talerzu wstalam wiec , przeprosilam i wyszlam " Najprawdopodobniej współpracował z restauracją:classic_cool:.A powinnaś wytrzymać-bo głodówką bywa zdrowa jak się nie jest umierającym:classic_cool:.

Gość ona22lata
dlatego ,ze jak facet zaprasza to facet płaci ;)a jak kobieta.. to tez powinien miec na tyle ambicji żeby zapłacić :)

Gość olaola89
nie moza tego, nie mozna tamtego pff. Widocznie on woli jesc tak jak mu wygodnie, a ty jakas sztywniacka pewnie jestes

Gość mocno zdegustowana
nie jestem sztywna, w domu to on moze sobie schabowego nabic na widelec i obgryzac dookola jak mu wygodnie. Ale idac do dobrej restauracji trzeba jakis umiar zachowac i troche kultury. A swoja droga to co jest dziwnego w jedzeniu normalnie widelcem i nozem? Dla mnie to wygodny sposob i jadam tak w domu i poza nim, chyba cos takiego jak poslugiwanie sie sztuccami to normalna rzecz

Gość aha i ach
W USA tak dokladnie jedzą. Kroja i potem przekładają widelec. Może tam sie wychował. :D

Gość
abstrahujac od prowo- zrobilabym tak samo. moze nawet w momencie kiedy kazalby mi zaplacic

Gość mocno zdegustowana
w USA robia wiele glupich rzeczy, ale to nie znaczy ze to jest dobre. Nie wychowal sie w USA a w Polsce. Nosz kurde chyba umiejetnosc poslugiwania sie sztuccami to zaden wielki wymog

Gość aha i ach
Ale u nich to jest właśnie dobre, a tak jak my jemy jest dziwnie. Co kraj to obyczaj.

Gość jarek jarek jarek
a tam ,z toba jest cos nie tak,,,ja tez tak robie z tym nozem,,,jak jestem glodny to najpierw pokroje a pozniej tylko widelcem,,,,jedynie w wiekszym towarzyswtie juz sie przemecze i robie to dwoma sztucami,,,,widocznei czul sie przy tobie swobodnie

Gość mocno zdegustowana
nie wiem jakie to przemeczanie sie jedzenie poprawnie sztuccami? Dla mnie to naturalne, kazdy normalnie wychowany czlowiek umie sie poslugiwac sztuccami.

Gość mocno zdegustowana
a po za tym nie bylismy w barze tylko w dobrej restauracji i pewne normy trzeba zachowac. A jak sie nie umie to niech sie nie pcha do miejsc gdzie trzeba sie jakos reprezentowac. Mogl mnie zaprosic na frytki skoro ma problem z poprawnym jedzeniem

Gość ale ty
tępa szmata jesteś

Gość jarek jarek jarek
umiec to moze i prawie kazdy umie! ale nie zawsze musi lubic,,,ja np.nie lubie!

Gość jarek jarek jarek
ty to zachowalas brak normy wychodzac z tej restauracji,jak sie nie podobalo to usmiech do konca i zachowanie klasy,a nie zgrywanie wielkiej pani!