Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba9999

jaki kolor włosów??

Polecane posty

Gość farba9999

mam 21 lat i mam lekko jasną cere i na twarzy mam różne plamki czarwone. pękają mi naczyńka jaki kolor włosów polecalibyście mi na taki typ urody.

Gość Nie pisze dziś na czarno
Brąz , tylko nie rudy i blond. Rudy podkresli naczynka i blond zrobi z Ciebie świnke pigi , chyba ze ciemny naturalny odcien.

Gość farba9999
a taki jak ciemny mahoń lub kasztan może być??

Gość Nie pisze dziś na czarno
Nie, bo tez podkreslą naczynka. Wszystkie odcienie rudawe i czerwonawe odpadaja w Twoim przypadku.

Gość Anq26
Kolor powinien być zbliżony do naturalnego, ale nie jednolity ale wielowymiarowy, bo to odwraca uwagę od nierówności cery. Pasemka powinny być ton jaśniejsze jeżeli jesteś brunetką, lub ton ciemniejsze jeżeli jesteś naturalnie blondynką...ale bez względu na to czy będą jaśniejsze czy ciemniejsze (tylko o jeden ton nie więcej bo będzie wiocha) to powinny być w chłodnym odcieniu! Przy czym mogą to być wszelkie odcienie, ważne żeby chłodne, spopielone.

Jak masz zdrowe włosy to ich nie farbuj, bo ci się zniszczą. Jeżeli masz piegi czy przebarwienia, to lepiej zastosować jakieś dobre kosmetyki do twarzy, a nie niszczyć włosów. Potem na pewno będziesz żałować, więc moim zdaniem powinnaś zostać przy swoim kolorze.