Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zwykła

Faceci sa dziwni, nie wiem co we mnie widzą....

Polecane posty

Gość taka sobie zwykła

Otóż, zastanawiam się co facetom tak naprawdę podoba się w kobietach, bo czegos nie potrafię zrozumieć. Wydaje mi się je jestem kompletnym zaprzeczeniem seksbomby ;) Mam mały biust, figura - hmm nie jestem ani super szczupla ani tez przy kości, ale niczym szczegolnym się nie wyróżnia. Mam całą mase kompleksów - mam jasna cere, włosy jakies takie zwyczajnie, nic z nimi nie robie tylko myję i suszę ;) (nawet ich nie farbuję). Nie jest tez tak ze o siebie nie dbam - dbam bardzo, ale np. mam zawsze delikatny makijaz, nie rzucającą się w oczy fryzurę - ot taka zwyczajna. Ubieram sie raczej na luzie - dzinsy i blaskie buty,a niekoniecznie mini ;) To co w sobie lubie to chyba tylko twarz :D I zastanawiam sie jak to sie dzieje ze w sumie nie moge narzekac na brak powodzenia?! Moje kolezanki które ubieraja sie naprawde wyzywająco, mają mocny makijaz, zawsze ulozona fryzure tak ze nie odstaje zaden wlosek, szpile 10 cm. mają podobne powodzenie jak ja?!?! Jak to mozliwe??!! Czasem zdarza mi sie na ulicy ze jakis facet mnie zaczepia, usmiecha sie do mnie, czy komentuje za moimi plecami do kolegi cos w stylu "ale ladna dziewczyna". A ladna to ja mam chyba tylko twarz. Wiec zastanawiam sie - czy ladna buzia jest najwazniejsza??!! Wazniejsza niz duzy biust i super figurka? Pisze zupelnie serio, zastanawiam sie nad tym i naprawde nie łapię :)

Gość a propo
Zanim facet zobaczy Cię nago widzi jedynie Twoją twarz. Więc wygląda na to, że facetom podoba się po prostu Twoja twarz. Poza tym faceci lubią takie "zwykłe" kobiety a nie jakieś lakierowane blachary.

Gość taka sobie zwykła
ani nie chwalę ani nie żalę, po prostu jestem ciekawa co jest dla Was ważne? :) Ale przyznaję się bez bicia - jest mi milo, chociaz jestem szczerze zdziwiona:)

Gość taka sobie zwykła
dlaczego? bo się ich boją?

Powiem Ci ,że mam podobnie ;) mam ślicznie koleżanki :P sama też nie uważam się za brzydką ale za zwyczajna :P ja jestem drobniutka one wysokie z nogami do nieba i z długimi włosami ale zanim miałam faceta i chodziłyśmy na imprezy same to zawsze nade mną było zamieszanie i na mnie skupiała się uwaga facetów o co ja sama nie zabiegałam :) Sama również nie ubieram się wyzywająco ale dbam ,żeby rzeczy do siebie pasowały były czyste a ja sama zadbana :)

Gość EwaO
Jak to co widzą? obiekt seksualny :D

Gość taka sobie zwykła
ewa sęk w tym ze ja nie wygladam jak typowy obiekt seksualny dla faceta ;)

Gość jeden taki co się nie zna
Do założycielki wątku: ładna twarz to z pewnością połowa sukcesu. A druga połowa, to być może feromony - ale nie takie, które rzekomo można kupić na allegro, tylko prawdziwe, o niewyczuwalnym zapachu, które trafiają przez powonienie do mózgów mężczyzn i kierują ich zainteresowanie seksualne ku tobie.

Gość a propo
"dlaczego? bo się ich boją?" nie boją się tylko nie lubią blachar. Wychodzą z założenia, że "zwykła" kobieta jest normalna i ogarnie wszystkie niezbędne rzeczy życia codziennego a taka blachara będzie tylko lśnić i pachnieć.

Gość ELlioT
Pokaż zdjęcie to Ci dam odpowiedz :)

Gość z twojego opisu wynika
ze jestes po prostu naturalna ladna dziewczyna, wiec to normalne ze facetom sie podoba