Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozumiemtegodocholeryjasnej

Do przegrańców

Polecane posty

Nie no nie mogę ! rozwalają mnie kompletnie takie posty " Mam 20xx30xx ,1000zł zarabiam i mieszkam z rodzicami czy to źle ? czy przegrałem/am życie ? Ludzie kurwa ! dlaczego mieszkanie z rodzicami to przegranie życia ?? Ja mam 26 lat , pracuję za marne grosze i mieszkam w domu z mamą tatą i bratem.Wszyscy się kochamy i lubimy z sobą spędzać czas.Mamy wyremontowane całe poddasze i ja z bratem mieszkamy na górze a rodzice na dole i to jest piękne bo do końca dni będziemy wszyscy razem.Nie rozumiem ludzi którzy płaczą z tego powodu że mieszkają w tym wieku z rodzicami.Ja pierdole co się na tym chorym świecie dzieje ! wstyd Wam jest czy co ? pierdolony wyścig szczurów, po co chcecie się wynosić z domu skoro macie przy sobie bliskich i dach nad głową a do tego pracujecie ?! odbiło Wam na mózg ?! Dlaczego ludzie mieszkający z rodzicami to przegrańcy ? bo co , bo niby jest powiedziane że każdy powyżej 25 lat ma iść na swoje ? hahaha Nie rozumiem ludzi , sami sobie robicie problemy i sami płaczecie bez powodu !

bo to jest "trędy". masz mieszkać sam i już. chocby to sie wiązało z tym ze po studiach/pracy wracasz do pustego domu i nie masz do kogo geby otworzyc... niektórzy nie lubia mieszkac sami i tyle.

Gość fghfghfg
to nieameryka i nie elegancja francja tylko brutalna Polska rzeczywistosc

"Człowiek który może mieszkać sam ale nie chce, przegrancem nie będzie. Ale człowiek który w wieku 30 lat musi mieszkac z rodzicami będzie przegrańcem" Hahahahha czyli chcesz powiedzieć że skoro muszę mieszkać z rodzicami bo nie stać mnie na życie to je przegrałem ? Nie wierzę w to co napisałeś, nie wierzę i nie chcę wierzyć że w Polsce są tak kurwa zacofani ludzie !!!!!! Co do tego trendy, to masz stary rację ! To jest na porządku dziennym niestety,Kaśka wyprowadziła się z domu i narzeka bo ją nie stać ale tak chce bo przecież jej koleżanki mieszkają same.No buhahaha ludzie !

Nie będę Cię gnoił bo szanuję Twoje zdanie ale ja całkowicie się z Twoim zdaniem nie zgadzam.Jest mi tylko źle że są ludzie którzy myślą tak jak Ty, dla mnie jesteś zacofanym Polaczkiem, przepraszam bez obrazy.

Dla mnie nie ma przegrańców życiowych.Każdy żyje jak mu się podoba i tak powinno być.To czy ja w oczach Ciebie jestem przegrańcem nie obchodzi mnie bo Ty mnie kompletnie nie interesujesz i nie ma żadnej ingerencji z Twojej strony w moje życie.Martwi mnie tylko to że ludzie są tak zacofani i myślą w podobny sposób do Twojego.To że ja w twoich oczach i innych mimo swoich 26 lat mieszkających z rodzicami i bratem jestem przegrańcem to mnie kompletnie nie obchodzi, mnie tylko martwi że sytuacja taka występuje.Równie dobrze to ja mógłbym powiedzieć że przegrańcem jesteś Ty dlatego że mieszkasz sam bez rodziców,wracasz do pustego mieszkania,sądząc po Twoim nicku spędzasz czas przed komputerem a nie z ukochaną osobą , ale tak nie myślę a dlaczego ? bo nie ma czegoś takiego jak przegraniec życiowy.Każdy żyje na swój sposób i jak chce i takie ma prawo.

Większość woli w dorosłym wieku sie wyprowadzić wiec nie musisz ich od razu opierdalać ze wola zyc na swoim. Kiedy nie stac ich albo nie maja odwagi zaczynają narzekać na to ze mieszkają z rodzina -zreszta nie kazdym ma taka jak ty- zamiast cos zrobic z tym, nie ma czasem ku temu możliwości. Gdy ktos nie moze spełnic swoich marzeń to uważa ze przegrał zycie wiec sie nie czep bo sam fakt mieszkania z rodzina jest tylko jednym z wieku przykładów kiedy ludzie płaczą ze przegrani są. Poza tym to naturalna kolej rzeczy by wyfrunać z gniazda kiedys. Ze ty wolisz tak to twoja sprawa. Żyj jak chcesz i pozwól innym zyc jak chca a ze narzekają coz... narodowa przywara ;)

Gość TH is IT R
Ja za około 30 lat będę miał kawalerkę

Gość TH is IT R
A teraz mam swój pokój