Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malazona

czy wieczor kawalerski rowna sie zdrada narzeczonej

Polecane posty

Gość malazona
no nie wiem ,alkohol i koledzy robia swoje a moj maz dla towarzystwa dalby sie powiesic,

Gość kokolino123321
a moze powiedzial tak bo koledzy jesgo tak stwierdzili na wieczorze kawalerskim??a wcale tak naprawde nic nie robil

Gość malazona
mam nadzieje ale czarno to widze ,usprawiedliwiaja sie sami ale nic zlego nie robia no nie wiem...

Gość mój miał taki kawalerski
ja też głupia myślałam, że baba się rozbiera i sobie idzie a na prawdę taki striptiz to jeżdżenie dupą po twarzy i macanie. zresztą zobaczcie np. reklamę: http://www.profiser.com/offer_o/0/offer/758 ta jest przynajmniej szczera. większość striptizerek pisze w reklamach i zarzeka się, że jest to występ bez dotykania, ale to kłamstwa. standardem jest to, że striptizerka na nim siedzi, rozbiera go, jeździ mu tyłkiem po twarzy a on potem pierdoli, że rozebrała się i poszła. a potem jak się wyda to jest dużo łez, rozpacz pojawia się zazdrość i niepewność czy to jeden głupi wybryk czy żyje się ze skurwielem, który ma w nosie nasze uczucia i płatna zruchana cipka wystarczy żeby zaryzykował wszystko. tyle z autopsji.

Gość mój miał taki kawalerski
dodam jeszcze, że mój mąż był zawsze wielkim piewcą wierności i wartości rodzinnych. dosłownie drugi kazio marcinkiewicz. idiota.

Gość soras
Haha, biedne zakompleksione dziewczyny. Piszecie teksty w rodzaju "a co gdy będziesz gruba i brzydka, a on będzie Cię zdradzał?" Sam jestem przeciwny zdradzie i nigdy bym tego nie zrobił mojej partnerce, pomimo, że miałem wiele kobiet i bardzo bogate doświadczenia. Ale moja narzeczona dba o siebie i jest również interesująca nie tylko pod względem urody, a Wy zakładacie, że po ślubie przestaniecie (przynajmniej część) o siebie dbać. Takim podejściem udowadniacie tylko, że stereotypy o kobiecie, która gdy złapie faceta przestaje się starać są prawdziwe. Więc nie dziwcie się, że i facet jest również stereotypowy...

wszytsko zależy tak naprawdę od mężyzny i jego zasad. Jeżeli ma zdradzić to zdradzi- nawet nie na kawalerskim. Przede wszytskim zaufanie. moja zona nie miala oporów , zebym swoj wieczor kawalerski miał w twoarzystwie tanczacej striptizerki i moich znajomych.