Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan-karol

Imprezy integracyjne w pracy-jak nie zrobić z siebie głupka?

Polecane posty

Gość pan-karol

W piątek mam pierwszą imprezę integracyjną w pracy. Jestem nowy i chcę zrobić dobre wrażenie, ale wiem, że robię różne głupie rzeczy po alkoholu. Z drugiej strony boję się, że jak się nie będę pił to powiedzą, że jestem sztywniak i że tylko agenci nie piją. Mojego kumpla wywalili z roboty, bo jak się napił to zaczął podrywać chamsko księgową (by the way żonę szefa). Mi też się włącza przylepa po alkoholu czasem, ale czuję, że bez alkoholu się nie rozluźnię i nikt mnie nie polubi. Czy bardziej wypada nie pić i stac jak mruk, czy wypić i zrobić z siebie błazana? Nie wiem chyba skończy się na tym, ze w ogóle nei pójdę...

Pij z umiarem i odzywaj sie jak najmniej...czasem milczenie jest złotem;) dobrze będzie

Gość pan-karol
Chłopaki ostrzegali mnie, że wpadłem oko sekretarce - takiej starej babie bo 30-ce. CO będzie jak ona se wypije i zacznie się do mnie przystawiać?

Gość ojejjeje
o rety to sekretarka po 30 to już stara baba? :(

Gość Limonkkkkkaaaa82
wypić u mnie to wygląda tak, że normalnie po pracy ludzie się spotykają i piją za pieniądze szefa i wiadomo różne rzeczy się dzieją. teoretycznie u nas szef to takie skąpiradło, że ostatnio na 20 osób kupił litr wódki i 2 litry wina. i jeszcze się dziwił, że impreza się o 19 skończyła.

Gość Limonkkkkkaaaa82
a na zagrychę kupił suche bułki z Biedronki

Gość duiyhdf
w biedronie nie ma suchych bułek

Gość Kirki34
Ja bym pił na Twoim miejscu, ludzie na takich imprezach się tak integrują, że potem się pracuje 300 razy lepiej niż wcześniej. A na drugi raz jak szef kupi za mało alkoholu to dzwonić po taksówkę, albo do firmy takich jak Meta24 i zamawiać na firmę :) Jak jest firmowa impreza to szefa obowiązek dostarczyć gawiedzi alkoholu. Jak nie to niech nie robi imprezy!

Gość izka_walizka
nie pić! ja na imprezie pracowej jak się upiłam to całowałam się z dziewczyną a jestem hetero... teraz wszyscy myślą, że jestem lezbijką... :(

"Chłopaki ostrzegali mnie, że wpadłem oko sekretarce - takiej starej babie bo 30-ce. CO będzie jak ona se wypije i zacznie się do mnie przystawiać?" zgwałci cie gdzies w krzakach i bedziecie mieli "dzidziusia" :D w sumie daje 5/10

Gość jak ktos nei umie
zachowac sie po alkoholu to bezpieczniej bedzie podmienic go na wode, badz tez zastapic cola, udajac ze pijemy drinka. nalezy tylko uwazac podczas nalewania, zeby zaden delikwent nie podpatrzyl i nie rozglosil naszego drobnego oszustwa. i wtedy zobaczysz, i wilk syty i owca cala bedzie. ludzie jak widza ze pijesz to dadza ci spokoj, a okazje do kompromitacji zostawisz komus innemu. :)

Gość konidem
ja za każdym razem jak mi się włącza przylepa wyobrażam sobie sąsiadkę... brrrr.. Działa 100%-owo