Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona geja?

mój mąż jest gejem?!

Polecane posty

Gość żona geja?

jestem załamana! nie jestem zamężna nawet rok a dowiedziałam się że mój mąż ma kochanka... byłam z nim 4 lata, to przecież szok :s nie wiem co mam myśleć plączę się jestem tak roztrzęsiona że na zmianę siedzę i przeglądam jego skrzynkę :s i płacze! zadzwoniła dziś do mnie kobieta, przedstawiła się i zaczęła wypytywać o mojego męża pierwsze co nasunęło mi się na myśl że to kochanka bo wypytywała się również o mnie powiedziała mi że jest w ciąży aż mi się kolana ugięły :( po czym wyjaśniła mi że jej mąż oznajmił jej że jest gejem, a ona była mu potrzebna tylko do reprodukcji :o mało tego dał jej ultimatum, że jak urodzi się chłopczyk to ma ona go mu oddać! bo inaczej pożałuje. nie wierzyłabym w to gdyby nie to że mój M ostatnio również rozmyślał o dziecku, mało tego rozpoczęliśmy starania! całe szczęście przy drugim cyklu nam nie wyszło bo nie chciałabym żeby ojcem mojego dziecka był gej! na dodatek żeby go wychowywał na geja! kilka terminów jakie wymieniła owa kobieta zgadzały się z terminami prezentacji M :( ludzie ja nie wiem co robić, na ten czas chce się iść pochlastać bo przypomniałam sobie wszystkie dziwne sytuacje życiowe :(

Gość żona geja?
no pomocy :( wystawić mu od razu walizki? nie chce z nim gadać

Gość żona geja?
ja nie wiem ona przedstawiła mi tylko niepodważalne dowody :( chce się ze mną spotkać. jak ja mam temu gejuchowi w oczy spojrzeć?

Gość acoonnato
??????

Gość żona geja?
no ja pierdole :(

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
możesz uniewinnic związek dostaniesz to bez problemu za ukrywanie prawdy

Gość fsdeaw
"uniewinnic " :D:D:D

Gość ja powiem tak .....
rozmawiałaś w ogóle ze swoim mężem ?....czy tylko opierasz się na tym co powiedziała Ci ta kobieta ?....mi się wydaje że powinnaś szukać prawdy u źródła a jak mąż przyzna się że jest homoseksualistą bez trudu dostaniesz unieważnienie małżeństwa

Najlepiej nagraj rozmowę, bo jeśli się przyzna, będziesz miała dowód. Przykro mi.

Gość etm bujasz w oblokach
kobieto

Gość żona geja?
spotkałam się z tą kobietą, to żona kolegi z pracy męża :( podała mi niezbite dowody. wszystkie daty, nawet dzisiejsza "pokaz multimedialny we Wrocławiu" :( zaproponowała żebyśmy razem pojechały do hotelu... nie wiem co robić? zgodzić się? małżeństwo i tak chce unieważnić ale nie chce tego rozdmuchiwać, jak zobaczę tych gejów to mojemu oczy wydrapię :(

Gość żona geja?
to jakaś paranoja :( ja chyba mam koszmar 😡

Gość ja powiem tak .....
ja na Twoim miejscu bym nie jechała i nie robiłabym cyrku ...co najwyżej zadzwoń i powiedz że wiesz wszytko gdzie teraz jest i z kim i masz na to dowody i że masz zamiar unieważnić małżeństwo

Gość żona geja?
jaki wstyd :(

Gość żona geja?
jade tam. będą przynajmniej dowody :(

Gość rozklapciocha jestem:)
jedz powodzenia!!!!!

Gość lol dobre und motzne
:classic_cool:

Gość gejowa
Cześć dziewczyny jestem gajową,mimo że mam dowody to kościół nie chce uznać je za prawdę, jego gg do kilkunastu homosiów, dowody niewiarygodności kilka, a on sam przyznał się kilkakrotnie, a teraz zaczyna być taką ŚWINIĄ ,że to że jest pedałem to pryszcz. Potrzebuję pomocy waszej gejowe, to my musimy się zrzeszyć.jeżeli znacie kochanków swoich mężów to mi napiszcie, może wśród nich są Ci , których szukam.

Gość fajne
tak i oczywiście lecisz z tym na forum opisując dokładnie przestańcie ludzie być tak beznadziejnie głupi! ci co piszą, ci co czytają, i ci, co, co gorsza, wierzą to już jest żenada żenad!

Gość interinka11
witajcie ja też niestety albo stety odkryłam że mąż jeste gejem, przeszłam fazę wyparcia kiedy wmawiałam sobie że to fikcja a teraz jestem na etapie że zaczynam sobie uświadamiać że to prawda i myslę o rozwodzie, co prawda nie wiem czy mi na to wystarczy siły ale.... chciałabym się skontaktować emilowo z kobietami które maja taki sam problem bo szczerze to jestem już wrakiem czlowieka przez taką sytuację

Gość niestety ja rowniez
odkrylam ze ojciec mojej coreczki jest gejem, a raczej bi. Tez przechodzilam przez faze wyparcia ale niestety informacja ta potwierdzila sie. Wyrzucilam go od siebie z domu. W przyszlym tygodniu mam sprawe o alimenty, chce go pozbawic praw rodzicielskich. Strasznie sie denerwuje. To bedzie ciezka sprawa. Tez sie boje, ze on mi bedzie chcial odebrac dziecko, ale to chyba strach na wyrost.

Gość interinka11
trzymam kciuki. wiem że to wielki stres dla Ciebie ale nie martw się. podziwiam Cię za taki krok.

Gość niestety ja rowniez
Dziekuje za slowa otuchy. Trzeba mi ich, a przed znajomymi wstyd sie przyznac..

Gość interinka11
ja o tym że mój mąż jest gejem powiedziałam mojej przyjaciółce. na początku nie wierzyła a teraz już się to zmieniło. podałam adres emailowy więc proszę napisz jak Twoja sytuacja domowa. ja cieszę się z tego że przestałam się bać i napisałam na forum o sobie -śmieszne to trochę ale naprwdę nie chciało i to przejść porzez gardło że to ja mam z tym problem

Gość niestety ja rowniez
Dziekuje kochana. Napisze Ci na pewno jak to sie dalej potoczylo :-)

Gość EmmaSamma
A jacy z zachowania są wasi mężowie bo zastanawia mnie że niczego nie zauważyłyście jak brałyście z nimi ślub? Czy np oni nie oglądali się na ulicy za facetami, nie dbali o siebie przesadnie? Czy wasi mężowie byli męscy?