Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona geja?

mój mąż jest gejem?!

Polecane posty

Gość EmmaSamma
no i bardzo ważne czy wasi mężowie geje często z wami uprawiali seks czy go wręcz unikali żeby jak najrzadziej się z wami kochać?

Gość EmmaSamma
żona geja napisz jak rozegrasz tę akcję w hotelu najlepiej jakbyś nakryła ich w pokoju hotelowym w negliżu a najlepiej w łóżku jak się pieprzą ze sobą. Ciesz się że ty nie jesteś w ciąży to życie sobie jeszcze ułożysz ale tamta żona kolegi twojego męża to miała pecha. A ile ty i twój maż macie lat?

Gość niestety ja rowniez
Moj facet byl bardzo meski. Nie unikal seksu ze mna ale czesto mial chec na jakies dziwne fanaberie w lozku. Byl zadbany i mial pieknie wyrzezbione cialo.

Gość EmmaSamma
niestety ja rowniez czyli twój mąż był mięśniakiem tak? a ile ma lat bo zastanawia mnie o ile jest bardzo młody jeszcze wiekiem to może sam nie był świadom może jest bi a jeżeli jest starsz czyli po 30 to ukrywał cały czas on rozumiem nie był twoim mężem tylko partnerem tak?

Gość niestety ja rowniez
On ma 32 lata. Byl moim narzeczonym. Kiedy sprawa sie wydala, zerwalam zareczyny. On ma bardzo konserwatywnych rodzicow, ktorzy mieli mu zostawic spory spadek i dac pieniadze na nowy start w zyciu. Po to mu byla potrzebna przykrywka w postaci zony i dziecka...

Gość interinka
a ja mam takie rozsterki, totalna załamka, boję się rozwodu ale chyba nie mam już siły, mąż gej spotyka się ze swoimi panami i co śmieszne on nie wie że ja wiem a ja nie wiem jak mu to powiedzieć;(

Gość hahahahaahah
pewnie lize teraz dupe swojemu kochankowi i maca go po jajach.

Gość niestety ja rowniez
Kochana, zostaw go. Nie zgadzaj sie na zdrade. To przeciez ciagnie za soba ryzyko i dobrze wiesz jakie. Wszystkie zaslugujemy na normalnych facetow a nie na takie cos.

Gość interinka
pisałam ostatnio że brakuje mi sił bo mąż jest gejem ale ...nadal brakuje mi sił ale powiedziałam mu że to koniec i o wszystkim wiem. teraz czeka mnie rozwód czego się boję...proszę o wsparcie

Gość wali na kilometr prowokacją
"po czym wyjaśniła mi że jej mąż oznajmił jej że jest gejem, a ona była mu potrzebna tylko do reprodukcji mało tego dał jej ultimatum, że jak urodzi się chłopczyk to ma ona go mu oddać! bo inaczej pożałuje. nie wierzyłabym w to gdyby nie to że mój M ostatnio również rozmyślał o dziecku, mało tego rozpoczęliśmy starania! całe szczęście przy drugim cyklu nam nie wyszło bo nie chciałabym żeby ojcem mojego dziecka był gej! na dodatek żeby go wychowywał na geja!" kurrwa nie wiem jak można to łyknąć 🖐️

Gość Gej Mój Mąż

Witam, sama przeszłam, a właściwie tkwię w takiej relacji. Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zaglada, bo rocznik dość odległy, ale zapraszam na swojego bloga na fb GEJ MÓJ MĄŻ, opowiadam tam swoją historie, ale stwórzmy tam nasze miejsce!! Pozdrawiam i czekam na Was!!