Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModliszkaPL

TOTALNA ŻENADA!

Polecane posty

Gość taaaa... jaaasneee
Antykoncepcja nie działa, buuuhahahaha :D Jak jesteście za głupie na branie tabletek i co chwilę o którejś zapominacie, albo nie umiecie gumki założyć, no to sorry :D

Gość press any key
"nie rozumiem jak można usunąć..." Jest sobie 2 ludzi, pani X i pan D. Pan D chce zarobic w godzine 1000zł i daje ogloszenie do gazety. Pani X chce sie pozbyć z macicy pasożyta. Idzie do pana D, wyciąga 1000zł, po godzinie wychodzi bez pasożyta a pan D wraca do domu bogatszy o 1000zł. Juz rozumiesz :D ??

Gość ModliszkaPLL
Ktoś ukradł mi moj nick. To nic. Teraz jestem ModliszkaPLL.Jeśli nazywasz dziecko pasożytem to współczuję :-( pisze tu o sytuacjach gdy kobiety wiedzą ze mogą zajść w ciążę a mimo to nie zabezpieczają sie a później usuwają. Bo tak im wygodniej.

Gość bmblondyn to prostak
prostaki mają zawsze jeden tekst, bluzganie i wyzywanie

logiczne by było, że jak się nie zabezpieczają, by mieli zapas tabletek wczesnoporonnych, R-40 i gra muzyka.

....nic na to nie poradzisz, że królewny są niepłodne, a kurvy płodne aż za bardzo... gratuluje to najlepszy tekst jaki słyszałam

Gość ModliszkaPLL
Taa moze jeszcze osobistego lekarza od usuwania ciąży zeby każda pod łóżkiem trzymała...

a widzisz abraja, to małó słyszałaś, bo ja go nie wymyśliłem tylko zacytowałem jakiegoś filozofa, czy polityka

Gość dzidziuś@roplpl
tak się wkurzacie a nie macie na to wpływu żadnego, kiss:-)

Gość STORCZYKI W DUPIE
modliszko skąd wiesz że usuwają bo się nie zabezpieczyły, uczestniczyłaś w każdym stosunku na świecie?

Gość STORCZYKI W DUPIE
modliszko skąd wiesz że usuwają bo się nie zabezpieczyły, uczestniczyłaś w każdym stosunku na świecie?

Gość pewnie była materacem

Gość na koncu moja sprawa
Możesz być i matką pięćdziesięciora dzieci jak lubisz być inkubatorem, ja się barać w gównie i kaszkach nie zamierzam. Jak już nie bede miała więcej nic do osiągnięcia to wtedy może zrobie sobie dziecko badz zaadoptuje bo jak na ta chwile dziekco dla mnie to kula u nogi i niemożebnosc robienia tego na co mam ochotę🖐️

pięćdziesięciorga ofkors.

Gość szczyt głupoty
dla polepszenia swojego życia odebrać czyjeś życie

Gość szczyt głupoty
no w końcu moja sprawa - taaaaa, tak samo mogę se powiedzieć, że pójdę do sąsiada i go zabiję, bo jest moją kulą u nogi, włącza głośno muzykę i nie chce zciszyć. Niemożebne by było żebym tak nie mogła. CO ZA DZIECINIADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIECI OBUDZCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kamecha idź obciągnij psu
szczyt głupoty no w końcu moja sprawa - taaaaa, tak samo mogę se powiedzieć, że pójdę do sąsiada i go zabiję, bo jest moją kulą u nogi, włącza głośno muzykę i nie chce zciszyć. Niemożebne by było żebym tak nie mogła. CO ZA DZIECINIADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIECI OBUDZCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niemożebne ha ha ha

Gość Kamecha idź obciągnij psu
szczyt głupoty no w końcu moja sprawa - taaaaa, tak samo mogę se powiedzieć, że pójdę do sąsiada i go zabiję, bo jest moją kulą u nogi, włącza głośno muzykę i nie chce zciszyć. Niemożebne by było żebym tak nie mogła. CO ZA DZIECINIADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIECI OBUDZCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słownik ortograficzny do łapy ściszyć się pisze nie zciszyć debilko

Skoro ci przeszakdza sąsiad, idz i go zabij, ty za to odpowiadasz, twoja wola. Moja wola jest taka a nie inna i uprzedzam, ze wyrzuty sumienia to nie u mnie szukać🖐️

tak trzymaj

Widzisz mnie nie przeszkadza grająca muzyka u sasiada, nie przeszkadza mi rowniez to ze ktoś chce miec dzieci lub ich nie miec, to wybór kazdej pojedynczej jednostki jak chce zyc i jak sobie zycie chce ukladac, a takie odgorne nakazy i zakazy sa kompletnie bez sensu..

Gość widzę że bezpłodnym
aż odpierdala z tej złości że natura zadecydowała że mają nie przekazywać swoich genów możecie się posrać i hemoroidów dostać od tego napinania się ale nic wam to nie pomoże, jak przerzucicie swój żal na inne kobiety ps. ja się skutecznie zabezpieczam więc nie "zachodzę i nie usuwam" - ale te teksty ubliżające tym co usunęły w ustach bezpłodnych są żałosne... i cóż to za hipokryzja - wy tu kasę na internet marnujecie (między innymi) a czy nie wiecie że za miesięczny abonament przez was płacony można by wioskę głodujących dzieci w afryce wykarmić? moralność kalego...

Widze, ze pojawił się jasnowidz :D

Gość widzę że bezpłodnym
to im pojechałaś pustakom bezpłodnym