Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl_UKk

Jesli facet zdradza ....

Polecane posty

To czemu tak placzecie i martwicie sie? Przeciez nic zlego nie zlobilyscie, to on powinien sie martwic i plakac, bo on jest winny ! , on zrobil cos zlego NIE WY ! Poprostu sie nie martwcie sie :) to nie wasza wina !

Gość a niby czyja wina
facet zdradzil a winna kobieta dobre..

facet zdradzil a winna kobieta dobre.. poszukaj kursow czytania w swojej okolicy, zobaczysz jak zaprocentuja w przyszlosci

Ty debilu, przeciez NIKTORE GLUPIE BABY OBWINIAJA SIE ZE MOZE TO PRZEZ NIA, MOZE PRZEZ NIA ON JA ZDRADZIL, MOZE ONA COS ZLEGO ZROBILA. GLUPI CYBAL, SAM SIE NAUCZ CZYTAC CIEMNIAKU FUCKING CUNT. BOZE NA CHUJ SIE TLUMACZE, GLUPI POLSKI CYMBAL NIGDY NIE ZROZUMIE. KURWA FUCKING CHUJ FUCK U POLISH TWAT !

spokojnie Girl :) wydaje mi się, że faceci są mistrzami w odwracaniu "kota ogonem" i wykorzystują to, że ich zachowanie jest często tłumaczone przez kobiety ;) ot słaba płec

Gość noz kurde bo mnie zdradzil
to placze i sie martwie, bo mi zależało na nim jak mi samochód ukradli to też się martwiłam, mimo ze to nie moja wina :D

Gość smierdziell
w sumie to ciekawe... bo jak kobieta zdradza, to winny jest facet :D

Gość MADZIA27 dla TK
niema za czym płakać zdradził niech spada kara najlepsza to kochanka niech się truje z takim hujem

Gość a co z facetem ktory
w 99% procentach jest kochany, wspanialy - tuli, wyslucha, pozartuje, rozbawi etc a w tym 1% zwyzywa od najgorszych, od dziwek, ze tylko pale umie ssac? wlasnie sie poklocilam z chlopakiem... wyrzucilam go z domu...

Gość a co z facetem ktory
dogadujemy sie w 99% ale jak sie poklocimy to ostro jest tak, ze on mnie wyzwie od pojebanej, zacofanej.. dzisiaj przegial: powiedzial, ze tylko pale umiem ssac. PADLAM. ciekawe co Wy powiecie na ten temat...

Gość Powiem tak...
Jeśli facet zdradza, to trzeba go kopnąć w d***. To jedyna rada, ale pomaga:-))