Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta-Ma-Ra

Reklamacja u fryzjera????

Polecane posty

Gość Ta-Ma-Ra

w piątek wybieram sie do fryzjera, pierwszy raz do tego salonu i wogóle pierwszy raz od dłuuugiego czasu. Zdecydowałam się na farbowanie+strzyżenie. Mam kilka fotek z fryzurami, które zamierzam ze sobą zabrać i pokazac fryzjerce, ewentualnie jeśli będzie miała jakies uwagi to chetnie posłucham :) I w związku z tym mam pytanko czy w razie gdyby efekt mi się nie spodobał, mam prawo do jakiejś reklamacji czy czegoś? Jak reagują na zdanie "nie podoba mi się" fryzjerki? Macie jakieś doświadczenia z takimi sytuacjami?????

Gość Ta-Ma-Ra
up :)

Gość Anq26
Jeżeli pokażesz fryzjerce zdjęcie konkretnej fryzuryi ona powie, że nie ma problemu i weźmiesz usługę z modelowaniem a efekt końcowy będzie znacznie różnił się od fotki...to możesz...przede wszystkim fryzjerka powinna Ci powiedzieć czy na Twoich włosach to tak będzie wyglądało czy jednak inaczej..Jeżeli zaznaczy, że efekt nie będzie identyczny jak na zdjęciu no to Twoje ryzyko czy się decydujesz. Na zdjęciach modelki mają włosy dokładnie układane nawet jeżeli wygląda jakby to było naturalne ułożenie. Pamiętaj o tym i nie zdziw się, że Twoja fryzura wygląda inaczej jeżeli nie poprosisz o takie wymodelowanie...