Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette90

fałszywe koleżanki

Polecane posty

Gość Anette90

Ale jestem wkurzona. :( . Jak moja koleżanka potrzebowała rady i osoby by się podzielić swoimi myślami to wtedy byłam jej przyjaciółką, bo się bała pochwalić swojej. A teraz gdy już dogadała się z tamtą to jestem jak powietrze. Muszę gdzieś to wyrzucić. :(. Czuję się jak jakiś przedmiot w odstawce, podłe uczucie. Sparzyłam się.

Gość Anette90
Dzięki.

Olej tą swoją koleżankę po prostu, nie ma sensu zadawać się z takimi osobami.

Gość Anette90
Mieszkamy razem. Więc nie bardzo.

Cóż, w takim razie ogranicz kontakty z nimi do minimim, i nie narzucaj się im, no i poszukaj sobie jakiś innch znajomych.

Gość Anette90
Masz rację. Tak trzeba zrobić. Przykro mi trochę :/ bo to było niemiłe, ale nie wszystko w końcu zawsze nam wychodzi.

Też miałam kiedyś takie właśnie fałszywe koleżanki, ale olałam je i poznałam normalnych ludzi :) Głowa do góry, Ty też takich na pewno spotkasz :)

Gość iwa98
tak. zawsze łatwo powiedzieć znajdź sobie nowych znajomych..ale co zrobić kiedy jesteśmy teraz oszukani i wykiwani przez przyjaciół i nie mamy żadnego wsparcia ponieważ przyjaciółka (przynajmniej wydawało mi się że nią jest) wystawiła mnie do wiatru. Ja ja nie lubię tak fałszywych ludzi. Nie pojmuję w ogóle jak można tak olewać ludzkie uczucia, jak można się nie liczyć z ludzkimi uczuciami. Czasami można tak kogoś zranić, że doprowadzi to do tragicznej sytuacji. Ja też sparzyłam się co do "przyjaciółki" z pracy... wystarczyło, że do naszej dwój dołączyła trzecia dziewczyna i już mnie nie zna. Wkorzystywałą mnie przez te wszystkie lata bo nie miaała z kim się kolegować w pracy a teraz głupie idzywki, miny, nie zwracanie uwagi na moją osobę. Totalna porażka. Żal mi takich fałszywych ludzi. Bo tak jak w moim przypadku kiedyś ta trzecia dziewczyna odejdzie bo jest tylko na stażu i znow zostaniemy we dwie a ja już kompletnie straciłam do niej zaufanie. Już nigdy nie będzie tak jak kiedyś.