Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie

co myslicie o mleku bebiko

Polecane posty

Gość co myslicie

czy to prawda ze dzieci czesto sie z niego nie najadaja?

Gość nijakie
dziadostwo bo taniocha

Gość atramencik123
Ja bebiko zaczęłam podawać, kiedy mój syn miał 13-14 miesięcy. Więc rzadko było to samo mleko jako samodzielny posiłek. Ale nie zauważyłam, żeby się nie najadał. Wcześniej jadł Nan. Teraz ma prawie 19 i od miesiąca pije krowie.

moja je to od urodzenia, przybiera idealnie, jest cały czas między 60 a 70 centylem, rosnie ślicznie, nigdy nie ulewała, rzygała tylko z 10 razy jak miała koło miesiąca, teraz dalej je Bebiko 1, a niedługo daję jej Bebiko 2 moge polecić z czystym sumieniem i jak czytam- inne mamy dają w wieku 5 miesięcy już nawet 250-300ml na raz- moja je max. 150 i to rzadko, najczęściej 120 5 razy na dobę, do tego teraz jakaś zupka, deserek

Gość zawsze na zero
tylko to smakowalo mojemu synkowi

wcale to ze jest tanie nie oznacza dziadostwa. Pierwsze mleko jakie kupiłam swoim dzieciom to był Bebilon, ulewały po nim i miały problemy z brzuszkiem. Potem kupiłam NAN nie chciały go w ogóle jeść i płakały niemiłosiernie z głodu. Kupiłam Bebiko i jest ok, najadają się normalną porcją na swój wiek, problemów z brzuchem nie ma, biegunek również. A to że cena jest niższa to powinno cieszyć, ja w tej chwili kupuje po 9,99zł.

Gość do góry .......hej
a moja córka się nim nie najada i jestem na etapie poszukiwań innego , ale nie mam pojęcia na jakie się przerzucić .Może polecicie mi jakieś ???

Polecam HIPP Plus z probiotykiem. Ok 12,99zl. Bebiko? Nie mam pojecia dlaczego nigdy sie nie rozpusci do konca, robi sie mega piana ibutelka po oplukaniu jest "czysta" ono ma jakies tluszcze?;p

Gość do góry .......
Dianka dokładnie jest tak jak piszesz , z tych powodów również chce je zmienić , postanowiłam zacząć od nan-u active ... zobaczymy jak na nie zareaguje

Gość uppppppppppppppppp

właśnie dziewczyny jedyny minus to ta piana w butelce, ale boje się teraz zmieniać bo już do tego się przyzwyczaiły a tak jak pisałam wcześniej mam złe doświadczenia jeśli chodzi o bebilon i nan.

Gość ilona skaska
ja daje bebiko i jest ok. abreskuniaaa- gdzie kupujesz bebiko za 9.99zl bo ja bule 12zl :O

Gość dobre mleko
wychowałam 2 dzieci na bebiko, a teraz trzecie tez kupuje po 9.99 w realu albo w tesco dzieci zdrowiutkie :)

Gość alalalalal.....
to chyba w promocji..bo u nas bebiki w kauflandzie 11,50 w tesco 11,50,carefur- 12,50 .najtaniej biedronka i rossman -10,50 (plus minus 10 gr) a nan 12zł kaufland i 17,50 w pss ale tam mają ceny z kosmosu.