Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aucauc

Antidral jak stosować?

Polecane posty

Gość aucauc

Wiem, że takich tematów było sporo, ale w sumie i tak z nich nie wyciągnęłam jak stosować Antidral. W ulotce pisze, że rano. A na to jeszcze antyperspirant? W necie piszą że na noc, po kąpieli, poczekać aż wyschnie i wtedy ubrać piżame, bo inaczej pobrudzi i zniszczy. Rano umyć się pod pachami i posmarować antyperspirantem jaki używaliśmy do tej pory. Jak to jest w końcu? Mam go zastosować na noc? Wydaje mi się, ze to lepszy sposób skoro brudzi ubrania. Ale czy on będzie działał ciągle rano? Cały dzień jestem poza domem, mokre pachy sa ogromnym kompleksem, zebrałam się na kupienie Antidralu, więc wszystko przede mną i nie wiem jak mam się do tego zabrać :>

Gość Paukaaaa
Hej, ja używam go od 3 dni, tylko na noc, umyje sie, wysusze dokladnie pachy i posmarowałam antidralem...nic mnie nie swędziało ani nie piekło. Rano zmywałam, i uzywalam jeszcze np; rexony czy zwyklego zapachowego i luz:p sucho od 1 dnia:P:P Tylko juz 3 dnia, chyba za obszernie go nałożylam i troche mam "poparzona" skóre;/ Pozniej trzeba go uzywac coraz rzadziej by sie skóra nie przyzyczaiła:P np co 3 dzien, pozniej co tydz itp. Polecam śmiało :) pozdrooo:)