Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek zerwany

chłopak nie zaprosił mnie na urodziny...

Polecane posty

Gość kwiatek zerwany

Pomóżcie...w sobotę obchodził 30, byli rodzice, rodzenstwo, ale mnie nie było...spotykamy się pół roku i nie byłam jeszcze u niego w domu. od soboty jest mi tak przykro, ze nie umiem z nim rozmawiać, co robic?

Gość olac go....

Gość kwiatek zerwany
Dodam jeszcze, ze on mieszka z rodzicami i nie wspomniał nawet że mam ich poznac. Moich już zna, przychodzi do mnie od kilku miesięcy.

Gość kwiatek zerwany
Mówi o przyszłości ze mną.

Nie umiesz z nim rozmawiać od soboty ?? Czy może boisz się tego co możesz usłyszeć i dlatego nie rozmawiasz??? Nie znam jego ani ciebie ani waszego związku na tyle, aby się w tej kwestii wypowiadać....a snuć dywagacje w tej sytuacji ? wyszłam z wprawy...

Gość noga z matmy
30 i jeszcze z rodzicami? i cie nie zaprosil? olej go

Gość kwiatek zerwany
No właśnie nic sobie nie urządzimy. Dałam mu prezent wcześniej, bo nie moglismy sie w sobotę zobaczyć, nawet nie wspomniał ze chciałby mnie zaprosić.

Gość kwiatek zerwany
No ale co mogę usłyszeć?gada o związaniu się ze mna, snuje plany, a rodziny nie znam. Nie wiem co o tym mysleć, nie miałam tak nigdy wcześniej, normalnie przychodziłam do chlopaka do domu i nie było problemu. A tu taka dziwna sytuacja...

Gość kwiatek zerwany
Ale tu nie chodzi że boję się z nim rozmawiać, tylko tak mi cholernie przykro, że az nie chce mi się. On dzwoni i jest miły, ale słowem nie wspomni o tym zebym go odwiedziła itp.

Mówienie to jedno, a czyny to drugie . Jak Cię to boli to po prostu powiedz mu jak ową sytuacje widzisz, co cię boli, co Ci dokucza, co Ci przeszkadza. Jak nie zrobisz z tego histerii wszystko będzie dobrze. Co w tym dziwnego? Rozmowa, rozmowa, rozmowa... A tego co możesz usłyszeć to my nie wiemy.

Gość Lilly Evangelin Ewellin
Ty mu życzenia i prezent a on dziekuję, zdzwonimy się... Tak? :O U mnie byłby już przegrany.... chociaż na kolację powinien Cię zaprosić skoro nie zaprosił do domu.

Gość kwiatek zerwany
do Lilly: no właśnie tak...

Gość kwiatek zerwany
czyki co, wychodzi na to, że nie traktuje mnie poważnie czy jak? wstydzi się rodziny czy mnie? nie uważacie, że to dziwaczne?

tego nie umiem powiedzieć jak Cię traktuje... może jest źle wychowany a może traktuje Cię na luzie? W każdym razie postąpił nieładnie...

Gość pisanka wielkanocna
hmm kiepsko sie zachowal. pol roku, 30 lat a zachowanie gowniarza. ja bym zachowala sie tak: nie mow nic, jak bedzie dzwonil to badz zimna, lekko obrazona, rozmawiaj z nim zdawkowo. napewno zapyta o co chodzi. wtedy powiedz mu ze czujesz ze nie traktuje cie zbyt serio, on zapyta dlaczego a wtedy powiedz o tych urodzinach , ze sie poczulas jak kolezanka a nie jego kobieta. Ciezko ci go olac, ale mas zprawo byc zla, niech on to widzi.

Gość pisanka wielkanocna
podejrzewam ze on nawet nie jest swiadomy ze zrobil cos zle. Pora go uswiadomic

Gość kwiatek zerwany
dzięki pisanka...chociaż nie chciałabym się wpychać...skoro mnie zaprosił to co, miałam sie wpraszać? z jakiegoś powodu tego nie zrobil i dlatego jest mi bardzo bardzo przykro. A od soboty rozmawiam z nim zdawkowo, bo po prostu nie mogę inaczej, tak mi smutno.

jak bedzie dzwonil to badz zimna, lekko obrazona, rozmawiaj z nim zdawkowo. napewno zapyta o co chodzi. a nie moze autorka odrazu zapytac hehe musi zrobic typowo damska gierke:D? ludzie nauczcie sie rozmawiac:)

Gość kwiatek zerwany
nie jestem niebieska chmurko jego laska na telefon, cokolwiek to znaczy, bo nie uprawialiśmy jeszcze seksu.

ja bym już nie odebrała od niego telefonu nawet, ale mnie może nie słuchaj bo ja popadam ze skrajności w skrajność a później żałuję:O

Gość kwiatek zerwany
no tak...kolejny raz daję się nabierać na słowa...już miałam tak kiedyś, ze z gadania nic nie wyszło, a ja głupia myślałam, ze jak gada znaczy że tak mysli.Widzę, ze ten kolejny bajkopisarz...

to prawda... trzeba patrzec na zachowanie

Gość hmm a może na urodzinach
była inna narzeczona i dlatego ty nie zostałaś zaproszona? Bo nie bardzo rozumiem. Powiedział ci, że będzie świętować swoje urodziny z rodziną i że ty nie zostałaś zaproszona? Prezent wziął, a na tort nie zprosił???

Gość wutka
no dziwne że cię nie zaprosił.. to dobry pretekst do zacieśnienia więzów...chyba że on tego nie chce... z jakiegoś tam powodu.. no by chyba jakiś ma :-P

Gość kwiatek zerwany
Właściwie nie wiedziałam, że w ogóle wyprawia urodziny! Po prostu rozmawialismy w sobotę, tego dnia i powiedział, że wpadła rodzina z życzeniami i że u nich tak jest. Odwiedzają się zawsze na ur., imieniny, rocznice slubu itp. Wiedział ze przyjda, na pewno przygotował się spacjalnie...mógłby więc i mnie poinformować, ze jestem mile widziana, tym bardziej że nie znam rodziców i rodzenstwa. A tu figa.