ja1991 0 Napisano Marzec 16, 2010 a więc tak : ostatni okres miałam 12 lutego ( 3 dni wczesniej niz mi wypadał). od tego momentu kochałam się 2x z moim chłopakiem. bez zabezp. zawyczaj tak robimy. a jestesmy ze soba 5 lat. znamy się bardzo dobrze swoje organizmy on zawsze duzo wczesniej wyjmuje przed orgazmem. ostatnim razem kochalismy sie w dzien kobiet 8.03. czyli teoretycznie powinien byc to ost dzien dni owulacji. okres powinanm dostac 12.03. dzis jest 16 a okresu dalej nie ma. dodam ze w tym roku mam mature. moze to stres? dlaczego nie mam okresu ? czyt. ze w płynie ejakulacyjnym są plemniki ale mało i do zapłodnienia nie moze dojsc przez to. strasznie się stresuje. boje sie zrobic test. dodam jeszcze ze nie mam zadnych objawow ciazy , tylko wiecej miałam objawów na okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja1991 0 Napisano Marzec 17, 2010 po 6 dniach dostałam okresu, ale co ja się stresu najadłam to nie mam pyyyytań! ale jest juz dobrze :) i tak sie wybieram do gin. bo dziwne ze az tak długo mi sie spóżniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NickMika 0 Napisano Marzec 17, 2010 Mi potrafił się do 9dni przesunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach