Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawka000

problemy łóżkowe

Polecane posty

Gość wawka000

Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii Forum - strona główna Antykoncepcja, płodność / Ginekolog Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat problemy w łóżku [16.03.2010] 20:54 wawka000 Dobry wieczór Możę trochę wcinam się w forum ale tylko w nadzieji ,że znajdę tu kilka normalnych osób służacych dobrą radę. Czy znacie jakieś zdrowotne podłoże,niemożnościu utrzymania erekcji. -mieliśmy wczesnien problem z brakiem wytrysku byliśmy u seksuologa pół roku pracy i wszystko było ok -jakiś czas temu nasliliły sie problemy z erekcja wiem jak bardzo chce się kochać ale penis jest w pół erekcji i normalny stosunek nie jest mozliwy -wcześniej takie problemy zdarzały się bardzo żadko teraz nie ma mowy o normalnym wsółżyciu -on ma 30 lat nie pali nie pije jest zdrowym mężczyzną Może ktoś mił podbny problem.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuppp
Może ma za mała prezerwatywe, mówie całkiem serio, u mnie to był własnie problem, trzeba popatrzeć w aptece gdy sie kupuje, z tyłu na opakowaniu zazwyczaj pisze 52mm lub 56mm itp. I u nas własnie to był problem. A jeśli nie to...to może jest zestresowany? Lub może ma jakieś niemiłe doświadczenia seksualne z poprzedniego związku, z pierwszego stosunku, lub po prostu jakieś niemiłe wspomnienia związane z seksem. Czasem człowiek może mieć wrażenie że "ma to już za sobą" ale w podświadomości może coś siedzieć dalej. Myśle że dobrze byłoby równiez przeprowadzić wszelkie "męskie badania". Raczej nic więcej mi juz do głowy nie przychodzi :)