Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydurex

Najlepsze pigułki

Polecane posty

Gość antydurex

Cześć :) wczoraj kochalem sie z moja dziewczyna zalozylem prezerwatywe i podczas stosunku pekla :) wiec pojechalismy do mojej babci (lekarki) ktora zalatwila recepte na ESCAPELLE no i moja dziewczyna zazyla to 3 godziny po wpadce nie miala zadnych wymiotów itp... i zastanawiamy sie wspolnie teraz kiedy isc do ginekologa zeby przepisal jej jakies pigulki ktore beda skuteczne i mam takie pytanie na koniec od kiedy mozna juz rozpczac wspolzycie z tymi tabletkami , Jak zazyje pierwsza powiedzmy o 22 i druga na nastepny dzien tez o 22 ? to czy mozmey sie kochac ? prosze o odp jestem ciemny w tym temacie :)

Gość krucafuks
Wszystkie pigulki sa skuteczne, pozostaje tylko problem dobrania odpowiedniej dawki, ktora nie bedzie powodowac skutkow ubocznych. Dziewczyna powinna wziasc pierwsza tabletke w dzien okresu- jest wtedy zabezpieczona od razu, kolejna o tej samej godzinie nastepnego dnia. Wszystko wytlumaczone jest w ulotce zalaczonej do pigulek- takze sytuacje awaryjne, czyli jakie leki zmniejszaja skutecznosc, co robic w przypadku wymiotow itp . Tu "uniwersalna ulotka": http://www.antyforum.pl/viewtopic.php?t=13