Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinn78jui==============]

od czasu urodzenia nie obchodzi mnie seks:(

Polecane posty

a dziecko ma 15 mcy. oddaliliśmy się od siebie. wkurza mnie to ż on też niedba o siebie na co dzień. kąpie się jak chcę sexu i jst super miły a na cidzień mrukliwy i mówi że zmęczony. płakac mi się chce. ja nie pracuje siedze z dzieckiem w domu. niechcą mnie do pracy przyjąć i to pogarsza wszystko. jemu sie nawet niechce jedzenia przyszykować samemu.

Gość Kobieta_30
Jesli karmisz piersią to przestań. W czasie karmienia organizm broni sie zanikiem popędu przed pojawieniem sie konkurenta. jezeli nie karmisz to koniecznie wizyta u ginekologa i endokrynologa na zbadanie poziomu hormonów. Nie bagatelizuj bo za chwile mozesz zakladac tematy,ze maz odszedl albo ma kochankę.

Gość Mi też spadło libido
po porodzie. a dokładniej- byłam sucha cały czas karmienia piersią. tylko wtedy nie łączyłam jednego z drugim :( seks był rzadko, bo nie szło we mnie po prostu wejść, mimo że byłam "gotowa" na stosunek. karmic przestałam jak dziekco miało 8 miesiecy, poprawa w nawilżeniu pochwy była już po tygodniu. i seks był od razu fajniejszy. i częstszy. wiadomo, potem róznie bywało, czasem seks był tylko 2-3 razy w miesiącu :( a czasem 4-5 razy w tygodniu :) różne czynniki: sen dziecka, problemy w pracy, sprawy rodoznne, no wiadomo, stres... teraz dziecko ma 2 lata 4 miesiące, seks jest ok, ale nadal różnie bywa. np. w lutym kochaliśmy się tylko 4 razy i byłam średnio zadowolona, a w marcu - seks był 6 czy 7 wieczorów (nie pamiętam dokładnie) a mamy 17 marca :) 3 dni temu było niesamowicie namiętnie i bardzo satysfakcjonująco, bo akurat mam dni płodne (stosujemy prezerwatywy). tak że głowa do góry, radzę jednak odstawić pierś ... ale pamietaj - wasz seks raczej nie będzie już na stałe taki, jak przed ciążą... będą lepsze i gorsze dni/tygodnie... 🌻

Mnie w sumie tez...raz-dwa w miesiacu wystarczy...chyba musze sie udac do lekarza.Bo tak jest juz od 2 lat...moje dziecko ma 2 i pol...Ktos ma jakies doswaiadczenia???Co robic??

Gość ale szkoda
jejku dziewczyny wspolczuje Wam,nie wyobrazam sobie takich sytuacji,ja juz rodzilam,ale po porodzie moje libido pozostalo takie samo,moze rzeczywiscie to karmienie jest powodem,odstawcie od piersi i juz