Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miety

czy penis 12 cm przy dobrej grze wstępnej jest w stanie was zadowolić?

Polecane posty

Gość miety

?

Gość no niestety
dlugosc jednak ma znaczenie. Przykro mi.

Gość Tioneehilson
12 cm?hahahaha chyba żartujesz

Gość miety
ale wogóe, nic a nic?

Gość brunetka_z_kręconymi_włoskami
12.. to jeszcze chyba nie jest aż tak źle, skoro w Polsce średnia wielkość to 15 cm.. zresztą większość kobiet ma orgazmy łechtaczkowe, więc .. ja tak myślę..

Gość sadasr3r
Stary nie bierz sobie tego do serca bo znając życie zaraz banda zakompleksionych gówniarzy powie Ci że masz małego i przegrałeś życie.12cm to nie jest dużo ani mało , nie jednej dziewczynie by wystarczyło.Jeśli natomiast czujesz się z tym źle to już Twój problem.Po za tym jak Ci jakaś dowali to zapytaj ją jaką ma cipkę czy luźną czy ciasną.Jeśli ciasną to 12cm przy ostrym seksie wręcz rozerwie ją jeśli luźną to nawet kilo bananów nie poczuje :)

Gość no niestety
sadasr3r gowniara bylam sto lat temu i wypowiadam sie we wlasnym imieniu. Mialam mezczyzne ktorego kochalam od zawsze i wlasciwie do tej pory tak jest ale nie jestesmy razem. W pojedynku na rozmiary nie mial sie czym pochwalic, kiedy sie kochalismy to wlasciwie ni czulam go w sobie i jesli mialam orgazm to zawsze bylam zaskoczona skad mi sie to wzielo jesli nie czuje jego ruchow.

Gość zenek..
tez mam takiego na 12 centów. i wiesz co w ogole sie tym nie przejmuje, jesli jakiejs pannie to bedzie przeszkadzac to ją kopne w to rozbolcowane dupsko i tyle, tak jak to one robią z nami.. bo przeciez tego swiatu jest pół swiatu, a 3/4 huja warte...a poza tym zycie nie kończy sie na dupie. ;) pozdrawiam

Gość zenek..
"tego kwiatu" mialo byc :P

Gość dfghjkl
malo. nie lubie malych

Gość miety
mało?

Gość w sam raz

Gość sjadfh
a ja do tego podchodzę tak jak jeden facet z kabaretu podchodzi do sprawy orgazmu u kobiet. jak kobieta nie ma orgazmu to niby wina faceta ale dlaczego ???? czy skoro ona jest oziębła to moja wina, czy my sie tłumaczymy ze nie mozemy 5 razy pod rząd dlatego że ona nie wyglada jak Doda ? nie, my musimy bo one są wszystkie takie zajebiste. g...o prawda. niech się trochę postarają o swój orgazm bo to nie nasz problem tylko ich tak samo jest z wielkością. ja mam jakies 14 więc szału też nie ma i jedna mi kiedyś powiedziała że z takim małym to za wiele nie zdziałam. ale jej mieściła się dłoń w środku bez żadnego problemu. ona tam mogła puszki z piwem chować ale czy to ja mam za małego czy ona ma problem ? ja po prostu zmieniłem na inną bo seks z nią nie sprawiał mi przyjemności. tyle że ja znajdę "normalną" a jej tylko stadnina koni pozostaje