Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhkhkhjlkjklllll

piżamka dla dziecka?

Polecane posty

Gość jhkhkhjlkjklllll

od kiedy nakładaliście swoim dzieciom piżamki mój ma 9 miesięcy i dalej nakładam pajacyk do snu.

jak mieli 8 lub 9 miesięcy. Nie tolerowali pajacyków z zakrytymi nóżkami. Odpinali zatrzaski i wyciągali stópki. Te pajace bez stóp rozpinały się w kroku. niestety nie dostałam tak malutkich pidżamek (pewnie źle szukałam) i spali w cienkich spodenkach i bawełnianej bluzeczce specjalnie do tego przeznaczonych.

Kornelkowi nadal zakładam na noc czasem taki rampersik bez stópek ale mnie strasznie wkurzają te zatrzaski w kroku bo cały czas się rozpinają jak on się wierci w nocy.

mój śpi w pizamce odkad skonczyl rok, kupuje mu piżamki na allegro firmy Early Days i bodajże od rozmiaru 80 juz maja czyli 9-12 m-cy. A ja mam pytanie pokrewne... czy wasze dzieci spia z bosymi stópkami?? ja mojemu zawsze zakladam skarpetki... ale nie wiem czy nie przesadzam... zakladam dlatego ze maly sie wykopuje spod kolderki i martwie sie zeby mu nozki nie marzły...

Gość jhkhkhjlk
właśnie chodzi mi o te bose stópki mój nie rozpina pajacyków ani się one nie rozpinają ja mieszkam za granicą więc są tu w sklepie dostępne pajace i inne rzeczy z firmy early days a piżamki z tej firmy można dostać w mniejszych rozmiarach już od 68 a mój mały rozkopuje się w n ocy i tak myślałam o tych bosych stópkach czy nie zmarznie w nocy.

Gość mama_natalkii
Ja głównie kupuje piżamki,moje dziecko ma 2 latka,wiec w niczym innym juz nie śpi.Poza tym zawsze jeden komplecik musze mieć ekstra do żłobka ,w którym to jak wiecie leżakowanie jest norma.Dlatego staram sie juz kupowac sparwdzone i dobre gatunkowo piżamki http://eko-bielizna.pl/index.php?cPath=97_99 i co ważne,są z mięciutkiej bawełny,i moje dziecko nie narzeka ze cos je gryzie.

Gość aga 1981
ja swojemu nakładałam od 8 miesiąca, wysadzałam go juz na nocnik i wygodniej było mi ściągnąc same spodenki...dadam, że cały czas śpi bez skarpetek

Gość aga 1981
dodam ze kupuje pizamki EARLY DAYS

Gość 66879765
a moj 2latek nadal sypia w pajacykach i pod to body z krotkim rekawkiem, tez sie caly czas odkrywa a tak mam pewnosc ze nie zmarznie, poza tym nie ma gumek i nic go nie uciska a juz napewno nic mu sie nie podwija

Gość z moją córką
Ja mojej córci kupiłam piżamkę też jak miała 8 miesięcy - ze względu na akcję nocnikową. Wtedy też zrezygnowałam z wszelkich body i pajacy. A teraz (zimą znaczy się) kupiłam jej piżamki polarowe w rozmiarze na 3-4 letnie dziecko i dość mocno podwijam rękawki i nogawki (spodenki są dosyć luźne, ale i tak górę wkładam w spodnie, więc spodnie z pupy nie spadają). Ale to był zabieg celowy - często się wykopuje a przed zaśnięciem zawsze ściąga skarpetki, więc jak zaśnie to ja jej odwijam nogawki i stopy ma zazwyczaj zasłonięte.

Gość dałowsska90
Jesli chodzi o sklep eko-bielizna to ja musze przyznac ze ja juz od dłuzszego czasu własnie tam kupuje pizamki dla mojego dziecka.Rzeczywscie gatunkowo nawet nie ma co porównywac innych.Ta bawełna nie gryzie nie uczula,jest naprawde super.