Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAMOPOMOC

BŁAGAM O POMOC BŁAGAM!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość BŁAGAMOPOMOC

Bardzo prosze Was Kochani o bardzo szybka pomoc...Otoz dzis tylko moge isc do dermatologa na usuwanie naczynek bo tam raz w miesiacu taki facet przyjezdza. Mam tylko jedno pekniete naczynko na nosie.I ono ma taka czerwona otoczke. Proponuja mi laser IPL i koszt za jeden raz ok 30 zl!!! Chcialam sie dowiedziec: 1.czy ten laser jest skuteczny i czy na 100 % usunie mi naczynko? 2.ile razy trzeba zrobic by usunac takie naczynko i czy po nim bedzie jakakolwiek blizna? POOOMOCY :( To nie przeplacanie?Mowili mi ze bede mogla robic nawet 3 serie czyli 90 zl za jedno male naczynko! ;/ I u kogo robic skutecznie jak nie u dermatologa?mieszkam w malym miescie niedaleko trojmiasta w tczewie POMOCY LUDZIE

Gość BŁAGAMOPOMOC
prosze :(

Gość asdfg
te wszystkie pytania musisz zadać temu co będzie przeprowadzał ten zabieg.Niech Ci porzadnie wszystko wytłumaczy przed zabiegiem i wtedy zdecydujesz

Gość BŁAGAMOPOMOC
:

Gość BŁAGAMOPOMOC
prosze

Gość Marieta.
Tylko i wyłącznie u dermatologa zabieg bez bolesny , koszta też nie takie duże , nie panikuj :) Trzym się ciepło :)

Gość Natkaa
Sluchaj,ja na twoim miejscu bylabym zadowolona z sumy 30zl,jak ja za sama mikrodermabrazje na malym odcinku na nosie placilam 20zl.Na pewno bedzie trzeba ponowic zabiegi,podejrzewam ze 3-5 powinny wystarczyc,bynajmniej aby zmiana byla prawie niewidoczna lub moze i nawet calkiem niewidoczna.Pani dermatolog juz powinna Ci lepiej uswiadomic cala sprawe,pozdrawiam:)

Usuniecie malego naczynka z uzyciem Pulsar IPL to 1 impuls lampy. Jednakze wszystko jest uzalerznione od maszyny jaka uzywaja w salonie, mocy przekazywanej poprzez aplikajtor i jego obszaru dzialania.