Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja2345

Mam chyba problem

Polecane posty

Gość maja2345

witajcie napisze w skrocie,nie zlosccie sie ze tutaj ale na forum o plodnosci i antykoncepcji jest masakra jakies desperatki starajace sie o dzieci dodaja glupie posty wiec nie beda mialy pojecia o tym z czym ja mam problem a wiec do rzeczy w walentynki kochalam sie z chlopakiem wiadomo milosc itd po 2 dniach dostalam okres jak nigdy zwijalam sie z bolu brzucha teraz czekam na okres ktory nie nadchodzi ;/ wlascieiwe chcialam zapytac czy to normalne ze nawet jak siedze to czuje zapach z pochwy od tygodnia mam majtki mokre jak bym sie poprostu posikala,nie mylcie ze sluzem sluz swoja droga przy wycieraniu odbuty po zalatwieniu sie ( nie robilam siku) poczulam ze sie strasznie papier ślizga bylo bardzo duzo sluzu... pomozcie czy to moze byc jakis objaw ciązy? ach i jeszcze wiem ze wiekszosc napisze ze mam jakies grzyby moze albo bakterie czy cos wiem to nie jest wstyd miec ale ja nie mam wgl ciagle jak by mi cos w brzuchu latalo co jakis czas jak bym miala kulke malutka

Gość amanda278
chyba masz maly problem :) idz do lekarza

Gość INNAAA
W ciazy to raczej nie jestes bo jezeli mialas okres. Co do sluzu to nie potrafilabym Ci wyjasnic, moga to byc dni plodne np. Ja w ciazy mialam skapy i bezapachowy sluz. No ale kazda z nas jest inna wiec dla upewnienia sie zrób test i jezeli nadal bedziesz niespokojna to powinnas pójsc do lekarza.

Gość iahvpow;hvgW
mASZ PŁODNE DNI- PEWNIE PRZESUNĄŁ CI SIĘ CYKL

Gość a więc
koniecznie zrób test ! jeżeli po kilku dniach Ci to nie przejdzie (bo tak jak dziewczyny piszą moze to być śluz płodny) to idź do lekarza i wytłumacz sytuacje. a ile Ci się juz ten okres spóźnia?

Gość gdzie przed slubemmmm
kochać można się tylko z mężem, grzesznico

Gość maja2345
HEHE GDZIE TAM PRZED SLUBEM EEE Z JAKIEJ TY ERY JESTES:d OKRES MIALAM 16LUTEGO A CO DO DNI PLODNYCH TO MI SIE PIERWSZY RAZ ZDARZYL TEN SLUZ

Gość rozumieszszszszs
no jak to z jakiej ery, usuwać nie można, bo to grzech to i dawać nie można bo to grzech.

Gość maja2345
nie rozumiem,przeciez nie ma mowy o usuwaniu wiec ?

Gość filiżnakaszklanka
Oj dopiero dzień ci się spóźnia to co panikujesz??

Gość rozumieszszszszs
ale o dawaniu, i to też jest grzech

Gość maja2345
wlasnie wyszlam z wanny i wiecie co mam zylki ktore sie pojawily na piersiach sa widoczne troche i zaczelam tyc

Gość mamammama1111
ten zapach moze swiadczyc o zmianach hormonalnych,ale ogolnie to zrobilabym test

Gość maja2345
a co z zabrudzoną bielizna? dzisiaj zobaczylam ze po lewej stronie na bieliznie mialam ciemną plamke przypominającą krew tylko troszke jak by wyblakla,slyszalam ze maja tak dziewczyny jakis czas przed okresem a ja mam juz okres od 5lat

Gość maja2345
odpisze mi ktos?